Libnet.ro
UNICEF

06:00

5 motive pentru care iPhone XS si iPhone XS Max fac toti banii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
5 motive pentru care iPhone XS si iPhone XS Max fac toti banii

Atunci cand vine vorba despre alegerea unui telefon, lucrurile sunt cu atat mai complicate, cu cat periodic se lanseaza tot mai multe modele performante. iPhone XS si iPhone XS Max, printre cele mai recente smartphone-uri, raman si in topul celor mai. continuă pe Wall-Street Ro

Nu s-ar fi asteptat nimeni la asa ceva din partea Simonei Halep! Adevaratele motive pentru care s-a retras de la turneul de la Moscova

Simona Halep, actualul lider al clasamentului WTA, a anuntat astazi ca se retrage de la turneul de la Moscova, punand capat telenovelei privind participarea sa la Kremlin Cup, in conditiile in care jucatoarea no.

Motivul pentru care masinile pentru Rabla nu mai sunt acceptate fara ITP

Cornel Brezuica, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu, a spus motivele pentru care masinile care nu vor avea ITP valabil inspectia tehnica periodica) nu vor mai putea fi date la Rabla de la 1 ianuarie 2019.

Studiu: Doar 2 din 10 angajati romani sunt loiali companiei pentru care lucreaza

Doi din zece salariati romani din mediul privat se declara loiali companiei pentru care lucreaza, in timp ce 70% spun ca ar lua in considerare o schimbare daca gasesc o varianta mai buna, potrivit unui studiu realizat de UP! Your Service.

Motivul pentru care este bine sa pui un sapun intre asternuturi: Combate o afectiune de care sufera unul din doi oameni

Un sapun poate fi remediul pentru o afectiune medicala de care aproximativ 50% dintre oameni sufera. Punerea unui sapun intre asernuturi sau sub lenjeria de pat prezinta un tratament dovedit pentru.

Premiera in Romania: Motivul pentru care Protectia Consumatorului inchide un mare lant de magazine

Premiera in judetul Constanta, dupa ce Protectia Consumatorului a cerut inchiderea magazinului unui mare retailer, pentru abateri repetate. Societatea a primit si o amenda uriasa. intre abaterile consta.

Iata adevaratul motiv pentru care frunzele se coloreaza toamna. Sigur nu te gandeai la asa ceva

V-ati intrebat cum si de ce apar aceste culori si care este explicatia varietatii extraordinare a lor? De ce unele frunze devin rosii, altele galbene, iar altele brune, plus combinatiile diverse dintre.

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )