Libnet.ro
UNICEF

08:15

Top 10 telefoane in 2018: AnTuTu confirma cele mai rapide smartphone-uri ale momentului

Playtech Playtech,
Top 10 telefoane in 2018: AnTuTu confirma cele mai rapide smartphone-uri ale momentului

AnTuTu obisnuieste sa publice un clasament lunar cu cele mai rapide smartphone-uri. Avand in vedere ca s-au lansat majoritatea telefoanelor high end pe acest an, graficul de mai jos poate fi. continuă pe Playtech

Cele mai bune telefoane, la eMAG: ce telefoane de top sunt disponibile

Cele mai bune telefoane pe care le poti cumpara in Romania sunt si in oferta eMAG. Le-am ales de-acolo sa-ti fie mai usor sa te decizi. O lista cu cele mai bune telefoane pe care sa le ai.

Cele mai puternice pasapoarte si cum cumperi cetatenie chiar si ca roman

Daca vrei unul dintre cele mai puternice pasapoarte din lume, trebuie sa stii ce tari stau cel mai bine in acest top. Unde e Romania in acest clasament? Singapore si-a pierdut locul in varful clasamentului celor mai puternice pasapoarte din lume. in clasamentul prezentatde Henley & Partners Passport Indexpe 2018, Romania intra in primele 20 [] .

Faze tari: Noua Zeelanda a desemnat un porumbel betiv pasarea anului 2018. Este parte din farmecul lui; O mare a secat din cauza fabricilor de blugi. Ar fi unul dintre cele mai mari dezastre din istorie; Cercetatorii sustin ca n marile tropicale locuiest

Cum arata cele mai ciudate, penibile sau amuzante momente din RATB. De ceva timp exista pagina de Facebook Auzite in RATB, unde sunt adunate cele mai bune replici date de calatori si prinse de alti calatori. Dincolo de replici, pagina are. Un avion s-a prabusit pe o casa in Arizona. Pilotul a murit: Baia mea a ajuns in curte! Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit chiar peste o casa din Arizona. Pilotul a murit.

Romania, printre tarile cu cele mai multe victime ale sclaviei moderne in Marea Britanie

Sclavia moderna este o realitate in Marea Britanie, iar Romania figureaza printre tarile cu cele mai multe victime in aceasta tara, arata date oficiale ale Guvernului de la Londra.

Cat te costa sa fii membru cotizant la cele mai mari echipe de fotbal din Europa. Beneficiile incluse in pachetul de baza

Milioane de suporteri ai echipelor de fotbal din Europa aleg sa isi arate sustinerea pentru clubul preferat devenind membri cotizanti. in schimbul unei taxe anuale care variaza de la club la club, membrii cotizanti au anumite avantaje. Cat costa sa fii membru cotizant la cele mai mari echipe din Europa si ce avantaje ai, aflati din articolul urmator.

Cel mai bun an pentru turism. Care au fost cele mai atractive destinatii si cati turisti au stat cel putin o noapte in judet

Numarul turistilor care au ales sa ramana in judetul Hunedoara a crescut in 2018, iar Castelul Corvinilor si Cetatea Devei s-au numarat printre cele mai vizitate locuri.

Alerta meteo! Ploile revin in Romania. Acestea sunt cele mai afectate zone

Meteorologii atrag atentia ca vremea se va schimba treptat in urmatoarea perioada. Astfel saptamana viitoare, temperaturile urmeaza sa scada si cu pana la 10 grade in unele regiuni. De asemenea,.

Tabloul complet de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a scapat de una dintre cele mai importante adversare, dar va da peste...

Simona Halep si-a aflat toate adversarele de la Turneul Campioanelor. Ultima jucatoare calificata la Singapore este cehoaica Karolina Pliskova, dupa ce Kiki Bertens locul 10 WTA) a fost eliminata de la turneul d.

Pe ce pui mana in fiecare zi. Cele mai tari lucruri pe care nu le stiai despre unealta dracului

Banii sunt cei care fac lumea sa mearga. Atunci cand o societate este construita pe baza lor, totul depinde de ei. insa atunci cand lipsesc, oamenii sunt cei care au cel mai mult de suferit. Sunt multe.

Revelion 2019: Cele mai cautate destinatii externe pentru vacanta de Anul Nou

Rezervarile facute de romani pentru vacantele de Revelion au inceput timpuriu anul acesta, inca din luna februarie, conform datelor oferite de Vola. ro. Romanii care mai stau inca pe ganduri pentru rezervarea vacantei de Revelion mai au la dispozitie si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )