Libnet.ro
UNICEF

19:15

Veste proasta pentru cei care utilizeaza Android

Antena3 Antena3,
Veste proasta pentru cei care utilizeaza Android

Google va cere bani producatorilor de smartphone-uri si tablete din Europa pentru a putea instala sistemul de operare Android. Decizia gigantului american vine dupa ce Comisia Europeana a amendat Google cu 4,34. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru romanii din Italia! Guvernul din Peninsula a luat o decizie care ii va afecta

Vicepremierul italian vrea ca pe drumurile din Italia sa circule mai putine masini inmatriculate in tari din estul Europei, facand referire in special la cele din Romania si din Bulgaria. Guvernul de la Roma.

Veste URIASA pentru toti romanii: Vor primi mai MULTE PENSII fiecare! De ce documente ai nevoie pentru a solicita BANII...

Cei care au lucrat in strainatate in mai multe tari pot solicita pensia pentru fiecare dintre tarile in care au fost lucratori calificati. in functie de legislatia fiecarei tari, pot beneficia de o.

Un judecator din Capitala, mesaj pentru ceiarestati si ulterior achitati: Toti platim pentru greselile noastre

Judecatorul Madalina Dardeci, de la Tribunalul Bucuresti, le-a cerut iertare, printr-un mesaj postat pe Facebook, celor care au fost retinuti, arestati si ulterior achitati. Pentru cei care au fost.

Cine trebuie sa prezinte cifrele pe Legea Offshore: cei care si dau cu parerea la TV sau Ministerul Finantelor?

Seful PSD Liviu Dragnea a spus miercuri, insistand pe idee, ca Legea Offshore trebuie discutata pe cifre, acuzandu-i pe cei care isi dau cu parerea ca nu au facut niciun calcul. Din pacate, foarte multi dintre cei care si-au dat cu parerea la TV sau pe holuri nu au facut niciun fel de calcul, a afirmat seful PSD. Ceea ce nu spune Dragnea e ca nu comentatorii de la TV trebuie sa prezinte cifrele care stau la baza Legii Offshore, ci Ministerul Finantelor. in ciuda solicitarilor insistente ale grupurilor parlamentare, cu exceptia PSD, Ministerul Finantelor nu a venit cu niciun studiu serios care sa fundamenteze o varianta sau alta a legii.

Una calda, alta rece pentru temutul Ion Clamparu! Veste neasteptata despre iubita care l-a parasit, la scurt timp dupa ce mascatii au intrat peste el in celula

Arestat in Spania inca din 2011 si extradat apoi in tara, unde a primit 25 de ani de inchisoare, Ion Clamparu a ramas in memoria tuturor drept mafiotul care a umplut Madridul de prostituate romance si care.

Masinile Diesel, INTERZISE oficial: Veste soc pentru proprietarii a trei milioane de masini din Romania. Gata, nu mai au voie sa circule...

Sfartit istoric pentru masinile Diesel. Soferii care au masini pe motorina au motive serioase de ingrijorare. Tot mai multe tari vest europene au impus sau intentioneaza sa impuna restrictii pentru acest ti.

Veste BOMBA pentru romani: Se dau mai multi bani la pensii daca aduci acest document!

Numarul romanilor care primesc pensie sociala minima garantata, indemnizatie sociala pentru pensionari, a crescut in august cu mai mult de 250. 000 fata de totalul inregistrat in aceeasi perioada din.

Lovitura pentru cei cu masini diesel si pe benzina: Decizia luata chiar acum de UE

Uniunea Europeana a luat o decizie care ii va afecta pe toti soferii cu masini diesel si benzina. Continuarea.

Ajutor nesperat pentru cei afectati de uraganul Michael. O companie renumita a donat un milion de dolari

Disney a decis sa doneze un milion de dolari pentru ajutorarea celor afectati de uraganul Michael, unul dintre cele mai devastatoare care a lovit Statele Unite. in total, pagubele create de acesta furtuna.

LOVITURA pentru romanii care intentioneaza sa ia credite! BNR a votat limitarea gradului de indatorare a populatiei catre banci

Decizie importanta adoptata de Banca Nationala a Romaniei BNR) in sedinta de miercuri a Consiliului de Administratie. Board-ul Bancii Centrale a votat un nou regulament care impune unele grade maxime de inda.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )