Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce amenda colosala a primit o soferita din Romania. Politistii au oprit-o si au avut un soc: e cea mai mare din 2020

Playtech Playtech,
Ce amenda colosala a primit o soferita din Romania. Politistii au oprit-o si au avut un soc: e cea mai mare din 2020

O soferita din Romania a primit o amenda colosala chiar la final de an. De asemenea, a reusit sa-i socheze si pe oamenii legii. De ce a fost sanctionata aceasta si cum i-a uimit de-a dreptul pe politistii de la rutiera? Cine se afla in masina alaturi de tanara? Amenda colosala pentru o soferita din . continuă pe Playtech

Orasul din Romania unde se deschid restaurantele. Decizia neasteptata, luata azi, pe 31 decembrie

Acesta este orasul din Romania unde se deschid restaurantele. Decizia neasteptata a fost luata azi, pe 31 decembrie. Unde se poate petrece de Revelion, cititi in articolul de mai jos. Un mare oras din Romania a deschis restaurantele si cafenelele inainte de Revelion Exista un oras in Romania care au fost deschise restaurantele exact inainte .

Mircea Badea a rabufnit, la TV. Ce a putut spune despre vaccinarea anti-covid-19 din Romania

Mircea Badea nu a mai suportat si a rabufnit in direct la TV. Ce a spus celebrul prezentator despre vaccinarea anti-COVID-19 din Romania? Care este parerea unuia dintre cei mai controversati moderatori de la noi? Mircea Badea, reactie despre vaccinarea anti-COVID-19 din Romania Pandemia a impartit deja lumea in doua categorii in cei ce .

Monica Pop pune la zid vaccinarea din Romania. Ce sustine ca ascund autoritatile, de fapt

Medicul oftalmolog a revenit cu o noua postare pe contul sau oficial de Facebook. De data aceasta, Monica Pop pune la zid vaccinarea din Romania. Aceasta sustine ca autoritatile procedeaza gresit cand vine vorba de informarea poporului despre riscurile negative ale noului vaccin anti-covid-19. Cine este Monica Pop Dar inainte de toate, hai sa aflam .

Mesaj catre Cabinetul Citu trimis de Asociatia Municipiilor din Romania

Ecent reoganizata, Asociatia Municipiilor din Romania, condusa din functia de presedinte de Emil Boc si presedinte executiv primarul Buzaului, Constantin Toma, a trimis un mesaj ferm catre cabinetul Citu. Primarii informeaza, pe aceasta cale, cabinetul de ministi ca dialogul institutional nu este o optiune, ci o obligatie legala.

GRAFIC Ilfov, cea mai mare rata de infectare din Romania, dar se mentine trendul descendent Situatia in fiecare judet

Judetul Ilfov inregistreaza cea mai mare rata de infectare din Romania, incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori, in ultimele 14 zile, fiind de 4,68, dar in usoara scadere fata de raportarea precedenta 4,84).

Vedete din Romania care au vlogguri de succes

Vloggingul reprezinta un adevarat trend in ultimii ani, reprezentand un canal general de comunicare digitala. Asa se face ca si vedetele s-au apucat de vlogging, reusind sa cucereasca mediul online prin tot felul de tutoriale, provocari haioase ori interviuri realizate pe Youtube.

EXCLUSIV Cati bani au castigat in 2020 Adelina Pestritu, Cristina Ich si Anda Adam. Topul celor mai bine platiti influenceri din Romania

Pandemia de coronavirus a afectat mii de afaceri ale romanilor. incepand cu domeniul HoReCa, poate cel mai afectat dintre toate, aviatia comerciala, turism si terminand cu industria de spectacole si evenimente. in ultima categorie intra si foarte multi artisti cantareti, actori si nu numai de la noi, care s-au vazut nevoiti sa se .

EUROSTAT: Gospodariile din Romania cheltuie pe alimente de doua ori mai mult decat media din UE

In anul 2019, gospodariile din Uniunea Europeana au alocat, in medie, 13% din totalul cheltuielilor de consum pentru alimente si bauturi non-alcoolice, pe primul loc in UE fiind gospodariile din Romania care au alocat 26% din cheltuielile totale de consum pentru alimente si bauturi non-alcoolice, arata datele publicate de Eurostat.

VIDEO Soferita din Buzau amendata dupa ce si-a transportat sotul in portbagaj dupa o petrecere de Craciun

O soferita de 40 de ani din Buzau a fost amendata dupa ce si-a transportat sotul in portbagaj dupa o petrecere de Craciun, scrie stiridebuzau. ro.

Procesul de vaccinare continua in 25 de centre din Romania

Procesul de vaccinare continua miercuri in alte 25 de centre de vaccinare, informeaza Comitetul National de Coordonare a activitatilor privind vaccinarea impotriva COVID-19. in aceste centre de vaccinare se vor utiliza atat doze receptionate de Romania in prima transa, cat si in cea de-a doua transa, pe baza solicitarilor transmise la Centrul National si Centrele regionale de depozitare, prin Directiile de sanatate publica judetene si cea a Municipiului Bucuresti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )