Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a facut Liliana Stefan dupa despartirea de Dan Bittman. I-a socat pe toti, mai ales la varsta ei

Playtech Playtech,
Ce a facut Liliana Stefan dupa despartirea de Dan Bittman. I-a socat pe toti, mai ales la varsta ei

Vestea despartirii dintre Dan Bittman si Liliana Stefan, a fost anuntata de vedeta la Kanal D. Desi nu au fost casatoriti niciodata, cei doi au 3 copii impreuna. Vestea enit ca un soc, avand in vedere ca cei doi erau impreuna de 25 de ani. Dan Bittman si Liliana Stefan, despartiti dupa 25 de ani . continuă pe Playtech

Dan Bittman, dezvaluiri despre despartirea de Liliana Stefan: Nu mai este partenera mea de viata de 4 ani

Invitat in emisiunea 40 de intrebari cu Denise Rifai, Dan Bittman a recunoscut ca nu mai formeaza un cuplu cu Liliana Stefan de mai bine de 4 ani.

Dan Bittman, in lacrimi la emisiunea lui Denise Rifai: Nu exista durere mai mare

Intrebat de Denise Rifai despre relatia cu parintii, Dan Bittman s-a emotionat foarte tare, povestind ca pe i-a pierdut la cateva luni unul dupa celalalt.

Dan Bittman, in lacrimi la TV. Denise Rifai i-a pus o intrebare extrem de dureroasa VIDEO

Dan Bittman a fost invitatul lui Denise Rifai in emisiunea 40 de intrebari de la Kanal D, din seara de 22 decembrie. Ca in fiecare editie, prezentatoarea si-a trecut interlocutorul prin diferite stari, punandu-i in fata 40 de intrebari care vizeaza aspecte ale vietii sale profesionale sau personale. Desi puternic si, uneori, chiar taios, starul .

Ce a facut Oana Roman dupa ce Marius Elisei i-a luat afacerea. A uimit pe toata lumea

In urma cu cateva luni, vedeta anunta despartirea neoficiala de sotul si tatal fiicei sale. Acum 2 zile, anunta ca sotul ei a lasat-o si fara afacerea pe care au pornit-o impreuna, in pandemie. Acum am aflat si ce a facut Oana Roman dupa ce Marius Elisei i-a luat afacerea. Ce a facut Oana Roman .

Andreea Balan, complet schimbata dupa despartirea de George Burcea. Cum a fost vazuta alaturi de Tiberiu Argint

Andreea Balan nu a divortat inca de George Burcea, dar e ca si logodita. Cantareata si noul iubit, Tiberiu Argint, se comporta deja ca o adevarata familie. Cum au fost surprinsi cei doi? Imagini cu Andreea Balan si Tiberiu Argint in septembrie, Andreea Balan a celebrat un an de la nunta in plin divort. Chiar .

Ce a facut Politia Capitalei dupa derapajele Dianei Sosoaca. Informatii de ultima ora

Cazul Diana Sosoaca a luat o noua intorsatura. Si dupa cum se vede nu este una de bun augur, cel putin pentru senatoare. Ultimele informatii spun ca Politia Capitalei s-a autosesizat in acest caz si au demarat investigatii. Investigatiile sunt axate pe verificare adeerintei senatorului de Iasi si asupra declaratiilor acesteia cu privire la problemele .

Ce a facut Florin Salam dupa ce fanii l-au jignit pentru ca a ratat X Factor. Dovada ca nu ii pasa deloc

Florin Salam nu a mai cantat alaturi de nepotul sau, Adrian Petrache, in finala X Factor 2020, fiind inlocuit, pe repede-nainte, de Florin Ristei. Aceasta actiune s-a lasat cu jigniri din partea admiratorilor concurentului de la show-ul de talente, cat si a fanilor manelistului, care au fost de parere ca putea face un efort pentru .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )