Libnet.ro
UNICEF

06:30

Politia Capitalei, avertisment de ultima ora pentru cetateni. Cine este infractorul deghizat in calugarita. Autoritatile sunt in stare de soc

Playtech Playtech,
Politia Capitalei, avertisment de ultima ora pentru cetateni. Cine este infractorul deghizat in calugarita. Autoritatile sunt in stare de soc

Cersitul a devenit un sport clasic in Romania, dat fiind faptul ca multi cetateni se lasa inca impresionati de saracia si neajunsurile unora. Din pacate, multi infractori se transforma peste noapte in oameni ai strazii pentru a castiga bani de pe urma celor milosi. Acesta este si cazul unui barbat care a suferit mai multe . continuă pe Playtech

Raed Arafat, avertisment de ultima ora pentru cetateni . Cum vor fi sanctionate persoanele care nu respecta regulile

Explozia cazurilor de COVID-19 ne sperie pe toti, insa medicii si autoritatile se tem pentru un posibil colaps al sistemului medical. Spitalele sunt arhipline, iar pacientii nou infectati, care vor avea nevoie de internare, nu vor mai avea loc in spital. Raed Arafat a vorbit luni seara despre modul in care romanii trebuie sa sarbatoreasca .

Prefectul Capitalei, anunt de ultima ora pentru romani. Cine va primi cele mai multe amenzi in perioada sarbatorilor

Sarbatorile de iarna sunt foarte aproape, iar romanii au inceput sa isi planifice discret petrecerile pentru Craciun si Revelion. Dupa noua luni de pandemie, multe persoane asteapta cu nerabdare momentul in care se pot relaxa si destresa. Reprezentantii HoReCa cer, de asemenea, ca restaurantele sa aiba program prelungit in zilele de sarbatoare. Cum trateaza romanii .

OMS, avertisment de ultima ora. Ce va trebui sa poarte toata lumea dupa vaccinul anti-COVID19

Vesti mai putin bune vin direct de la OMS, ai carei reprezentanti ne atentioneaza cu privire la efectele nedovedite ale vaccinului anti-COVID-19. Desi antidotul impotriva noului coronavirus reprezinta o sansa uriasa pentru o mare parte a populatiei, acestia ne recomanda sa avem in vedere mai multe reguli de protectie. Ce restrictii raman dupa vaccinarea anti-covid-19 .

Alexandru Rafila, avertisment de ultima ora cu privire la carantinarea Romaniei. Ce va face daca va deveni premier: Nu as putea sa imi asum sa mint!

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier, a vorbit luni seara despre situatia Romaniei in momentul de fata. Acesta a recunoscut ca gestiunea pandemiei nu a fost facuta asa cum trebuia, iar rezultatele nefavorabile ne afecteaza pe toti. Ce planuri are pentru Romania Alexandru Rafila a abordat luni seara mai multe probleme legate, .

Liviu Dragnea, in stare grava la spital. Informatii de ultima ora: ce acuze li se aduc medicilor

Liviu Dragnea a ajuns pe mana medicilor. Codrin Stefanescu vine cu detalii despre starea de sanatate a fostului presedinte al Partidului Social Democrat. Cum se simte fostul politician si ce acuze li se aduc medicilor? Probleme de sanatate Liviu Dragnea. Informatii de ultima ora Codrin Stefanescu a venit cu detalii groaznice pentru cei care inca .

Oana Roman, transformare radicala. Ce schimbare de ultima ora a facut vedeta

Oana Roman a facut o obisnuinta din a-si lua fanii prin surprindere. Dupa ce a slabit intr-un mod incredibil, fiica lui Petre Roman i-a lasat pe toti cu gura cascata cu o noua transformare spectaculoasa. Ce schimbare de ultima ora a facut Oana Roman inca o data vedeta a demonstrat ca nu se teme de .

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre restrictiile din noaptea de Revelion. Ce nu vor avea voie sa faca romanii

Raed Arafat a anuntat miercuri seara la ce trebuie sa se astepte romanii in perioada sarbatorilor. Seful DSU a precizat ca autoritatile nu vor relaxa restrictiile, asa cum isi doreau reprezentantii HoReCa, astfel ca posibilitatile cetatenilor de a petrece in noaptea dintre ani se rezuma la activitati desfasurate intr-un cerc restrans de persoane. Raed Arafat, .

Planul secret al lui Dan Negru pentru Revelion. Cine este marea vedeta care va avea rol principal la Antena 1

Mai este putin pana la Noaptea de Revelion, iar posturile TV se pregatesc intens. De aproape 20 de ani Antena 1 sarbatoreste trecerea dintre ani cu show-uri spectaculoase, sub bagheta celebrului Dan Negru. Vedeta TV este gazda acestor show-uri si de fiecare data a adus surprize, sub diferite forme. in ultimii ani show-ul Antenei 1 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )