Libnet.ro
UNICEF

06:15

Raed Arafat, veste soc despre vaccinul anti-covid-19: inceperea vaccinarii nu inseamna ca suntem ok

Playtech Playtech,
Raed Arafat, veste soc despre vaccinul anti-covid-19: inceperea vaccinarii nu inseamna ca suntem ok

Raed Arafat a anuntat marti seara cateva informatii referitoare la vaccinul anti-covid-19 si la efectele pe care le are acesta asupra societatii. Din pacate, primele doze care sunt asteptate de Romania vor fi insuficiente pentru a acoperi un numar semnficativ de pacienti. Din acest motiv, beneficiul vaccinului va fi nesemnificativ pentru moment, in raport cu . continuă pe Playtech

Iohannis i-a convocat la Cotroceni pe premierul interimar, ministrul Sanatatii si Raed Arafat pentr a discuta despre evolutia pandemiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a convocat la Palatul Cotroceni pe premierul interimar Nicolae Ciuca, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si seful DSU, Raed Arafat.

Raed Arafat, despre vaccinarea anti-COVID din Romania: Trebuie sa fim cu totii atenti la dezinformari Vaccinul care vine in Romania este identic cu cel care va fi folosit in toate tarile membre UE

In cursul serii de marti, secretarul de stat Raed Arafat a discut in direct pe B1 TV despre vaccinarea anti-COVID in Romania, in contextul in care la data de 21 decembrie serul realizat de Pfizer si BioNTech ar.

Un urias fake-news din Romania, demontat de Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, marti, ca in Romania circula un fake-news legat de vaccinul anti-COVID, mai exact se raspandeste ideea ca romanii vor primi o varianta mai putin eficienta decat cea distribuita in Marea Britanie, tarile Uniunii Europene sau in Statele Unite ale Americii.

Raed Arafat, despre definitia de caz: Orice persoana asimptomatica se testeaza in final. Testele rapide vor grabi rezultatelein zonele de urgenta (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU),Raed Arafat, a vorbit,marti seara, pe B1 TV, despre definitia de caz si despre cresterea numarului de teste. Testarea in sine se.

RAED ARAFAT, DESPRE SARBATORI: Respectarea regulilor si limitarea la maxim a mobilitatii

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), secretarul de stat Raed Arafat, a recomandat, pentru sarbatorile care urmeaza, respectarea regulilor sanitare si limitarea la maximum a mobilitatii si a intalnirilor cu persoanele cu care nu avem contact in mod obisnuit.

Raed Arafat: Nu am luat in considerare un lockdown total. Continua aplicarea masurilor care au fost implementate Ce spune seful DSU despre petrecerea sarbatorilor de iarna in plina pandemie (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgemta DSU), Raed Arafat, a declarat marti seara, pe B1 TV, ca in Romania nu este luata in considerarea varianta unui lockdown total, insa in urmatoarea.

Raed Arafat, avertisment de ultima ora pentru cetateni . Cum vor fi sanctionate persoanele care nu respecta regulile

Explozia cazurilor de COVID-19 ne sperie pe toti, insa medicii si autoritatile se tem pentru un posibil colaps al sistemului medical. Spitalele sunt arhipline, iar pacientii nou infectati, care vor avea nevoie de internare, nu vor mai avea loc in spital. Raed Arafat a vorbit luni seara despre modul in care romanii trebuie sa sarbatoreasca .

Toate paturile ATI in Bucuresti, ocupate. Raed Arafat: Cand gasim locuri in afara Bucurestiului, familiile refuza transferul pacientilor

Raed Arafat a oferit informatii in exclusivitate despre transferul pacientilor in alte orase. Cand gasim locuri in afara Bucurestiului, de multe ori, familiile refuza transferul pacientilor, chiar daca ei sunt la Unitatile de Primiri Urgenta si nu avem loc pentru ei. incercam sa convingem familiile ca e in binele pacientului sa ajunga intr-o sectie de Terapie Intensiva, decat sa ramana intr-o unitate de Primiri Urgenta la Bucuresti, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

Raed Arafat, despre sarbatorirea Craciunului si Revelionului in pandemie: in casa omului nu poti sa stabilesti numarul maxim de persoane. Este recomandabil ca lumea sa ramana in randul familiei apropiate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, recomanda la petrecerile de Craciun si Revelion sa participe doar persoanele din aceeasi familie pentru a se evita riscul raspandirii.

Raed Arafat, despre colindatul de sarbatori: Nu etnologii trateaza oamenii la spitale, nu ei se vor imbolnavi

Raed Arafat recomanda romanilor sa fie foarte atenti in perioada sarbatorilor de iarna la respectarea regulilor sanitare, astfel incat sa nu ajunga la spital din cauza infectarilor cu Sars-Cov-2.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )