Libnet.ro
UNICEF

23:01

Ultima ora. Gheorghe Turda este infectat cu noul coronavirus. Care este starea indragitului intrepret de muzica populara

Playtech Playtech,
Ultima ora. Gheorghe Turda este infectat cu noul coronavirus. Care este starea indragitului intrepret de muzica populara

Indragitul cantaret de muzica populara, Gheorghe Turda, a anuntat ca s-a infectat cu COVID-19. Acesta a aflat vestea soc de la medici, dupa sosirea rezultetlor testului pe care l-a efectutat sambata. Familia sa a fost foarte speriata, dar ulterior, frica s-a mai domolit. De unde s-a infectat cantaretul Potrivit primelor sale declaratii, Gheorghe Turda se . continuă pe Playtech

Gheorghe Turda, testat pozitiv pentru COVID-19. Artistul isi va petrece sarbatorile in izolare

Gheorghe Turda a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Interpretul de muzica populara a acuzat simptome specifice noului coronavirus, motiv pentru care a decis sa se testeze. intre timp, plamanii artistului au avut.

Gheorghe Turda are COVID-19. Am luat virusul dintr-o excursie

Gheorghe Turda 72 ani) a primit o veste neasteptata. Medicii i-au spus ca are COVID-19. Fetele lui s-au speriat initial, apoi s-au linistit cand au vazut ca artistul este bine.

Avertisment de ultima ora din partea specialistilor. Milioane de copii, in pericol. Cum actioneaza, de fapt, noua tulpina de COVID-19

Veste proasta pentru milioane de cetateni. Cu cat se descopera mai multe informatii referitoare la efectele produse de noua tulpina de coronavirus, cu atat specialistii sunt si mai ingrijorati, transmitand avertismente catre populatie. O noua categorie de persoane, predispusa la infectarea cu noua tulpina COVID-19 Specialistii britanici trag semnale disperate de alarma in ceea ce .

Informatii de ultima ora despre vedeta in stare critica: Plamanii sunt la 5%

Starea de sanatate a impresarului vedetelor, Lucian Ionescu, este foarte grava. Plangea, se sufoca, plamanii sunt doar 5%. Lucian Ionescu, vedeta de la ATI. Informatii de ultima ora despre starea sa de sanatate Este intubat, la ATI, la Spitalul Clinic Dr. Cantacuzino. Plamanii lui sunt blocati, mai functioneaza doar 5%, doar o minune il .

Simona Halep, decizie de ultima ora. A stabilit acum ce va face imediat dupa Revelion

Inca mai sunt cateva zile bune pana anul 2021, dar Simona Halep si-a stabilit deja programul pentru startul sezonului 2021. Astfel ca sportiva romanca intentioneaza sa ia parte la primul turneu al anului, si anume, cel de la Abu Dhabi, care este dotat cu 565. 530 de dolari si care este programat in perioada 5-13 ianuarie .

Ce a facut Politia Capitalei dupa derapajele Dianei Sosoaca. Informatii de ultima ora

Cazul Diana Sosoaca a luat o noua intorsatura. Si dupa cum se vede nu este una de bun augur, cel putin pentru senatoare. Ultimele informatii spun ca Politia Capitalei s-a autosesizat in acest caz si au demarat investigatii. Investigatiile sunt axate pe verificare adeerintei senatorului de Iasi si asupra declaratiilor acesteia cu privire la problemele .

Europa devine prima regiune din lume cu peste 500.000 de decese provocate de noul coronavirus

Europa a deveni prima regiune din lume unde numarul deceselor provocate de noul coronavirus a depasit pragul de 500. 000, potrivit calculelor Reuters, in conditiile in care nou tulpina de virurului descoperita in Marea Britanie pune in pericol masurile de reducere a imbolnavirilor.

Europa devine prima regiune din lume cu peste 500.000 de decese provocate de noul coronavirus

Europa a deveni prima regiune din lume unde numarul deceselor provocate de noul coronavirus a depasit pragul de 500. 000, potrivit calculelor Reuters, in conditiile in care noua tulpina de virusului descoperita in Marea Britanie pune in pericol masurile de reducere a imbolnavirilor.

Noi vesti de la Palatul Elysee despre starea lui Macron, diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus

Presedintele francez Emmanuel Macron, testat pozitiv joi cu noul coronavirus, prezinta duminica o stare de sanatate stabila comparativ cu ziua trecuta, a anuntat Palatul Elysee, potrivit AFP.

Aproape 600.000 romani s-au infectat cu noul coronavirus

009 romani au aflat ca au Covid-19 iar 1. 019 au fost reconfirmati pozitiv in urma efectuarii unui .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )