Libnet.ro
UNICEF

09:15

Vladuta Lupau, reactie surpriza despre sarcina. Ce a spus cantareata, are un mare avantaj

Playtech Playtech,
Vladuta Lupau, reactie surpriza despre sarcina. Ce a spus cantareata, are un mare avantaj

Vladuta Lupau a avut o reactie surpriza despre sarcina. Ce a spus cantareata si de ce crede ca are un mare avantaj, cititi in articolul de mai jos. Vladuta Lupau, anunt soc despre sarcina. Cine va avea grija de copil cat ea va fi la cantari Vladuta Lupau a avut o reactie soc despre sarcina. continuă pe Playtech

Ce a spus Emily Burghelea despre sarcina pe care a tinut-o ascunsa. Reactia uimitoare a asistentei TV

In a treia zi a anului 2021, la Teo Show a fost ziua dezvaluirilor. Invitata in platou, Emily Burghelea si partenerul ei, Andrei, au facut dezvaluirea inceputului de an. Timp de sapte luni fosta asistenta TV a reusit sa tina ascunsa vestea. Emily Burghelea este insarcinata in sapte luni Dupa plecarea cu scandal de la .

Dan Negru, reactie clara despre salariul Andreei Esca. Cati bani castiga si el, de fapt, la Antena 1: Sunt un fraier

In ultimii ani Revelionul Atena 1 a fost, aproape in permanenta, lider de audienta. Acest aspect i-a adus celebrului Dan Negru titulatura de Regele Revelioanelor. Conform datelor, show-ul lui Negru din noaptea dintre ani, este pe locul doi la nivel european. Am putea spune ca este un record pentru moderator, si ca banii sunt pe .

Rasturnare de situatie! Monica Pop, reactie categorica despre vaccinul anti-covid

Celebrul medic oftalmolog, Monica Pop, reactioneaza inca odata pe marginea campaniei de vaccinare anti-covid. Recent, pe contul sau oficial de Facebook, a avut critici la adresa autoritatilor. Medicul a declarat ca este o campanie de e amenintare mai mult, decat de vaccinare. Monica Pop spune ca este campanie de amenintare, mai putin de vaccinare! Un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )