Libnet.ro
UNICEF

08:00

Banca Transilvania, lovita din plin. E oficial, a primit o amenda socanta: nu s-a mai intamplat asa ceva

Playtech Playtech,
Banca Transilvania, lovita din plin. E oficial, a primit o amenda socanta: nu s-a mai intamplat asa ceva

Lovitura crunta pentru Banca Transilvania! Amenda uriasa din cauza unui incident nefericit. Ce s-a intamplat la una din cele mai cunoscute banci de la noi din Romania? Suma care trebuie platita intrece imaginatia. Amenda uriasa pentru Banca Transilvania Autoritatea Nationala de Supraveghere a finalizat o investigatie care a vizat operatorul Banca Transilvania SA. Aceasta a . continuă pe Playtech

Ajutorul pentru TAROM: termenii financiari ai imprumutului ce va fi acordat de Banca Transilvania. Va vinde un avion pana la finalul lui 2021 pentru reinnoirea flotei. Se estimeaza ca va ajunge pe profit in 2024

Asa cum se stie, Tarom si Blue Air primesc ajutoare de stat pentru compensarea pierderilor economice suferite in contextul pandemiei de COVID-19. Acea ordonanta a fost publicata in Monitorul Oficial in august OUG 139). Ministerul Finantelor Publice a pus in dezbatere modelul conventiei de garantare si modelul scrisorii de garantie care cuprinde clauzele generale de garantare de catre stat a imprumutului, precum si termenii financiari ai imprumutului garantat de stat care va fi acordat TAROM de catre Banca Transilvania, in numele si in contul statului roman.

Vestea diminetii de la Banca Transilvania: e vorba direct de banii romanilor

Banca Transilvania, prin vocea analistului Andrei Radulescu, a pus punctul pe i: unde se duc banii romanilor si ce trebuie sa se schimbe urgent. Acesta a explicat in detaliu. Andrei Radulescu.

Mare grija la bani si la contul bancar: Banca Transilvania ofera asa ceva gratuit acum

Banca Transilvania vine in ajutorul clientilor care ar putea avea probleme cu contul bancar. De data asta e vorba de-o optiune gratuita care te scapa de unele batai de cap. in 2020, mai mult.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )