Libnet.ro
UNICEF

07:45

Descoperire socanta in curtea unui restaurant din Timisoara. Garda a actionat imediat

Playtech Playtech,
Descoperire socanta in curtea unui restaurant din Timisoara. Garda a actionat imediat

Garda de mediu a facut o descoperire socanta in curtea unui restaurant din Timisoara. Comisarii au descoperit nu mai putin de 28 de broaste testoase de apa. Acestea erau tinute in captivitate. 28 de broaste testoase, descoperite in curtea unui restaurant din Timisoara. Ce au facut comisarii de la Garda de Mediu Comisarii Garzii de . continuă pe Playtech

28 de testoase, ce erau tinute captive intr-un restaurant din Timisoara, au fost recuperate de comisarii Garzii de Mediu

Comisarii Garzii de Mediu Timis au gasit 28 de broaste testoase de apa, tinute captive intr-un restaurant din Timisoara. Dupa ce au fost salvate, ele au fost predate Centrului de Salvare si Reabilitare a.

Comisarii de la Garda de Mediu au confiscat 28 de testoase dintr-un restaurant chinezesc din Timisoara

Cei de la Garda de Mediu Timis au efectuat un control privind tinerea in captivitate de broaste testoase de apa in incinta unui restaurant chinezesc din Timisoara.

Descoperire socanta in desertul Americii. Cercetatorii: Daca unul dintre noi dispare brusc, ceilalti s-o ia la fuga

O structura metalica recent descoperita in desertul din Utah, SUA, a aprins deja imaginatia a milioane de oameni, ce au comparat-o pe loc cu monolitul misterios din filmul din 1968, Odiseea Spatiala 2001, regizat de Stanley Kubrik. Descoperire socanta in desertul Americii Cum a fost posibil sa apara acest obiect intr-o zona izolata ramane in .

Gradina Zoologica din Timisoara se inchide, dupa ce au aparut imagini cu un cerb care abia se mai tine pe picioare Anuntul lui Fritz

Gradina Zoologica din Timisoara va fi inchisa, a anuntat marti primarul Dominic Fritz, dupa ce in spatiul public au aparut imagini cu un cerb care abia se mai tine pe picioare. Fritz a spus ca animalele vor fi mutate in alte gradini zoologice din Romania si Europa, iar ZOO Timisoara va fi redeschisa in cativa ani, dupa ce intreaga infrastructura a gradinii va fi refacuta din temelii.

Scandalul picturii murale cu Catedrala din Timisoara reprezentata fara cruci: Lucrarea a fost refacuta

Pictura murala in care era reprezentata Catedrala Mitropolitana din Timisoara fara crucile de pe turle a fost refacuta, fiind adaugate crucile, in urma scandalului generat in spatiul public.

Fata de 10 ani, hartuita de sotia unui afacerist din Bucuresti: Stiu ca se culca cu tine

O eleva de clasa a IV-a a ajuns tinta unei psihopate, care este convinsa ca minora ar avea o relatie cu sotul ei. Suspecta este o femeie in varsta de 50 de ani, sotia unui afacerist care locuieste pe bd. Decebal din Capitala, scrie Spy News. Parintii fetei sunt disperati si au facut plangere penala .

Gradina Zoologica din Timisoara va fi desfiintata Primarul Dominic Fritz: ingrijirea animalelor nu este la standarde europene

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz, a anuntat inchiderea Gradinii Zoologice din oras, mentionand ca ingrijirea animalelor nu este realizata la standard europene, amintind despre cazul unui cerb grav.

Cea mai buna videochatista din lume e din Timisoara. Nu o sa iti vina sa crezi ce studii are

O femeie din Timisoara a devenit cea mai de succes videochatista din lume. Ivonna Reeve a castigat acest premiu la doar trei luni dupa ce a debutat in aceasta meserie. O timisoreanca este cea mai buna videochatista din lume Dupa ce a castigat marele premiu pus la bataie de platforma LiveJasmin, Ivonna Reeve a devenit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3226 seconds )