Libnet.ro
UNICEF

11:00

Descoperire socanta intr-un apartament din Spania. Ce au putut sa faca 8 romani in el

Playtech Playtech,
Descoperire socanta intr-un apartament din Spania. Ce au putut sa faca 8 romani in el

Garda Civila spaniola, Politia Nationala si Politia Romana au colaborat pentru destructurarea unei organizatii criminale de romani, care facea trafic tot cetateni romani, exploatandu-i in conditii extreme de munca. Descoperire socanta intr-un apartament din Spania Victimele clanului au facut plangeri in orasele Villena, in Alicante, si Coria del Rio, in Sevilla, Spania, astfel totul a . continuă pe Playtech

CRBL, dezvaluiri despre situatia actuala din Spania. Ce reguli exista, dupa ce s-a mutat din Romania

CRBL s-a mutat din Romania in Spania in urma cu mai bine de trei luni, pentru o perioada nedeterminata. Deocamdata, toti membrii familiei au declarat ca le e bine peste hotare, iar sarbatorile de iarna i-au prins fericiti. Mai mult, si Mosul a gasit noua adresa, pentru a-i aduce cadoul fiicei lor, Alessia. Ce a .

Descoperire uluitoare in casele din Romania. Cercetatorii au fost luati prin surprindere

O descoperire uluitoare a fost facuta in casele din Romania. Cercetatorii au fost luati prin surprindere. Ce se intampla cu adevarat in locuintele romanilor, vedeti un pic mai jos. Romanii, cei mai ingramaditi din UE, dar in casele lor. Studiu Eurostat O descoperire uluitoare a fost facuta in casele romanilor. Cercetatorii sunt luati prin surprindere .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )