Libnet.ro
UNICEF

18:15

Doliu in showbiz. A murit pe bune, la 24 de ore dupa un fake news cu moartea actritei

Playtech Playtech,
Doliu in showbiz. A murit pe bune, la 24 de ore dupa un fake news cu moartea actritei

Veste socanta! O vedeta cunoscuta a murit la 24 de ore dupa ce un fake news cu decesul actritei ii speria pe fanii ei. Din pacate, realitatea s-a dovedit a fi crunta. Despre cine este vorba si cum s-a petrecut totul? Doliu in showbiz. O actrita a murit la 24 de ore dupa un fake . continuă pe Playtech

Cristi Borcea, in doliu. A murit, tragedie pentru omul de afaceri

Cristi Borcea este in doliu. Este o adevarata tragedie in familia fostuluiactionar al Dinamo, dupa ce o persoana apropiata a decedat. Despre cine este vorba, cititi in articolul de mai jos. Doliu in familia lui Cristi Borcea. Un socru de-al sau a decedat. Tati meu drag Pana acum nu am avut puterea sa reactionez Familia .

Dana Budeanu, in doliu. A murit acasa, dar au trecut covid-19 pe certificatul de deces. Ce se intampla

Inca de la primele decese au existat zovnuri despre anumite nereguli si despre declararea falsa a unora dintre acestea. in spatiul public, pana acum, circulau aceste zvonuri, dar nu a fost demonstrat falsul. Pana astazi, deoarece Dana Budeanu dezvaluie neregulile facute de o firma de pompe funebre, in cazul matusii sale. Dana Budeanu da cartile .

O asistenta medicala a murit la doua zile dupa ce a primit vaccinul Pfizer anti-Covid

O asistenta medicala din Portugalia a murit la doua zile dupa ce i s-a administrat vaccinul anti-Covid dezvoltat de Pfizer, conform businesstoday. in.

Autoritatile, in alerta. Doua persoane au murit la scurt timp dupa ce s-au vaccinat anti-Covid. Care este explicatia

Campania de vaccinare anti-Covid-19 a inceput in toate tarile din UE, iar autoritatile si medicii monitorizeaza atent toate informatiile primite ca feedback in urma vaccinarii populatiei. in functie de strategia fiecarei tari, au fost vaccinate prioritar diferite categorii de persoane. Daca in Romania s-a decis mai intai vaccinarea cadrelor medicale, in Norvegia, Marea Britanie si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )