Libnet.ro
UNICEF

00:07

Se intampla chiar acum la Pestera Sf. Andrei. IPS Teodosie: Daca e momentul sa plece din viata asta, pleaca la Dumnezeu

Playtech Playtech,
Se intampla chiar acum la Pestera Sf. Andrei. IPS Teodosie: Daca e momentul sa plece din viata asta, pleaca la Dumnezeu

In plina pandemie de COVID-19, iPS Teodosie, cel care s-a impotrivit tuturor regulilor din societate, a transmis cu ocazia marii sarbatori a Sfantului Andrei o declaratie socanta cu privire la infectarea si moartea credinciosilor. Dezvaluirile sale au socat o tara intreaga, astfel ca multi credinciosi fac eforturi mari sa poata intelege indemnul Arhiepiscopului. Participare la . continuă pe Playtech

Dobrogea fierbe! iPS Teodosie trimite toti preotii la pestera Sf. Andrei, in interes profesional

Se ascute conflictul intre Biserica si autoritati, pe masura ce ne apropiem de sarbatoarea Sfantului Apostol Andrei! iPS Teodosie nu da semne sa cedeze, dimpotriva, cheama toti preotii si monahii Arhiepiscopiei Tomisului la Manastirea Pestera Sfantului Andrei.

AVOCATUL LUI IPS TEODOSIE: Si daca ne-ar fi oprit, o luam pe camp si ajungeam

Ceremoniile religioase de la Pestere Sfantului Andrei din localitatea constanteana Ion Corvin au loc cu restrictii pentru credinciosii care nu isi au domiciliul in localitate, existand filtre ale Politiei care ii opresc pe soferi. La slujba a venit si Diana Sosoaca Iovanovici, avocata lui IPS Teodosie, care a sustinut din nou ca dreptul de a participa la sarbatoare nu poate fi ingradit, iar daca nu ar fi fost lasata sa treaca, ar fi luat-o pe camp si tot ar fi mers. Reamintim ca IPS Teodosie a incercat inclusiv in instanta sa anuleze decizia autoritatilor de restrictionare a pelerinajului. intrebat la o televiziune locala daca nu cumva pierderea unei vieti omenesti in urma posibilei infectari cu coronavirus la pelerinaj ar fi un pret prea mare platit pentru ca evenimentul religios sa aiba loc, IPS Teodosie a raspuns: Nu, cine vine la aceasta sarbatoare, iar acolo este momentul sa plece din viata aceasta, el pleaca la Dumnezeu, relateaza Hotnews.

iPS Teodosie, decizie finala dupa scandalul pelerinajului de la Pestera Sfantului Andrei. Ce se va intampla cu toti preotii din Constanta

IPS Teodosie a demonstrat in aceasta perioada o ambitie de fier, dar si o rebeliciune impotriva legilor. Arhiepiscopul Tomisului a ajuns pana in instanta pentru a obtine permisiune pentru cetateni la Pestera Sfantului Andrei, loc de pelerinaj pentru mii de credinciosi. Dupa ce i-au fost inchise toate usile, iPS Teodosie a luat decizia finala cu .

Avocata lui IPS Teodosie, la pelerinajul de Sf. Andrei: Si daca ne-ar fi oprit, o luam pe camp si ajungeam IPS Teodosie, despre posibile pierderi de vieti omenesti in randul pelerinilor: Pleaca la Dumnezeu

Ceremoniile religioase de la Pestera Sfantului Andrei din localitatea constanteana Ion Corvin au loc cu restrictii pentru credinciosii care nu isi au domiciliul in localitate, existand filtre ale Politiei care ii opresc pe soferi. La slujba a venit si Diana Sosoaca Iovanovici, avocata lui IPS Teodosie, care a sustinut din nou ca dreptul de a participa la sarbatoare nu poate fi ingradit, iar daca nu ar fi fost lasata sa treaca, ar fi luat-o pe camp si tot ar fi mers. Reamintim ca IPS Teodosie a incercat inclusiv in instanta sa anuleze decizia autoritatilor de restrictionare a pelerinajului. intrebat la o televiziune locala daca nu cumva pierderea unei vieti omenesti in urma posibilei infectari cu coronavirus la pelerinaj ar fi un pret prea mare platit pentru ca evenimentul religios sa aiba loc, IPS Teodosie a raspuns: Nu, cine vine la aceasta sarbatoare, iar acolo este momentul sa plece din viata aceasta, el pleaca la Dumnezeu.

iPS Teodosie a fost oprit de filtrul de politie in drum spre Pestera Sfantului Andrei

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost oprit, duminica dimineata, de filtrul de politie de la intrarea in localitatea Ion Corvin, unde este Pestera Sfantului Andrei.

iPS Teodosie, oprit de politie in drumul spre Pestera Sfantului Andrei. Ce a spus Arhiepiscopul Tomisului

Duminica dimineata, iPS Teodosie a fost oprit de filtrul de politie de la intrarea in localitatea Ion Corvin, unde va savarsi, pe 29 si 30 noiembrie, Sfanta Liturghie la manastirea Pestera Sfantului.

iPS Teodosie nu se lasa! Presedintele Iohannis si premierul Orban, invitati la pestera Sfantului Andrei

IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, nu cedeaza in disputa privind pelerinajul la Sfantl Andrei. Ierarhul BOR ii invita pe Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban la pelerinajul din locurile sfinte ale primului apostol ce i-a crestinat pe romani.

iPS Teodosie ignora decizia instantei. Arhiepiscopul Tomisului le cere preotilor sa mearga pe 30 noiembrie la pestera Sfantului Andrei

Dupa ce Tribunalul Constanta a respins ca neintemeiata cererea depusa de iPS Teodosie de a fi suspendata decizia Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta ce interzice pelerinajul religios de Sfantul.

iPS Teodosie, rebelul din BOR. Cum a incercat sa se puna in capul revoltei populare contra pandemiei

IPS Teodosie a reusit sa transforme intr-un mare scandal sarbatoarea Sfantului Apostol Andrei, ocrotitorul si patronul spiritual al romanilor. Arhiepiscopul Tomisului cheama lumea in ziua de 30 noiembrie la pestera unde a vietuit apostolul, pentru a marca praznicul intaiului Ucenic al lui Iisus Hristos.

iPS Teodosie ii invita pe Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban la sarbatoarea religioasa a Sfantului Andrei

Arhiepiscopia Tomisului si iPS Teodosie invita autoritatile statului, de la presedinte, premier, pana la autoritati locale, sa ia parte la sarbatoarea nationala religioasa a tuturor romanilor, Sfantul Apostol Andrei. Anterior, Teodosie i-a scris premierului Orban ca nu va ingadui ca dreptul de a-l cinsti pe Sfantul Andrei sa fie calcat in picioare: Ce veti face? Ne veti bate, amenda, aresta si executa?.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )