Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rasturnare de situatie in divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Decizia luata acum de femeie

Playtech Playtech,
Rasturnare de situatie in divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Decizia luata acum de femeie

Rasturnare de situatie in divortul fulger din showbiz-ul romanesc. Ce decizie incredibila a luat acum mama copiilor juratului de la Next Star? Fanii fostului cuplu abia au crezut una ca asta. Decizia socanta luata acum Raluca Pastrama? Ce a facut acum mama copiilor lui Pepe? De parca vestea ca divorteaza nu era de ajuns pentru . continuă pe Playtech

Divort cu scandal pentru Pepe: Raluca Pastrama a cerut ordin de protectie impotriva vedetei

Pepe si Raluca Pastrama nu au un divort linistit. Desi ambii parteneri au declarat ca doresc o despartire fara zgomot, cu un document semnat la notar, iata ca lucrurile au luat o intorsatura complet.

Detaliile divortului cu scandal dintre Pepe si Raluca Pastrama. Acuzatii grave despre cantaret

Pepeaanuntat, la inceputul lunii noiembrie, ca divorteaza de Raluca Pastrama, dupa 8 ani de casnicie. Raluca Pastrama a cerut un ordin de protectie, dupa ce sotul ei a.

SUPEREXCLUSIVITATE Pepe a batut-o pe Raluca Pastrama in public. Detalii socante despre bataia incasata si ordinul de restrictie

Pepe a batut-o pe Raluca Pastrama in public. Influentat de aburii licorilor bahice, artistul i-a facut sotiei o adevarata criza de gelozie care s-a terminat cu Raluca intinsa pe jos, in strada, cu fata tumefiata. Detalii socante despre bataia incasata si ordinul de restrictie veti afla in continuare, in exclusivitate, in randurile care urmeaza. Pepe .

Ce a facut Raluca Pastrama la scurt timp dupa ce Pepe a batut-o. Imaginile sunt publice

La inceputul lunii noiembrie, Pepe isi uimea audienta cu anuntul divortului lui de sotia sa, Raluca Pastrama. Vestea a fost cu atat mai socanta cu cat cei doi pareau sa formeze o familie fericita, lipsita de evenimente grave majore. La acea data, solistul afirma ca el si partenera vor pastra o relatie civilizata pentru fiicele .

Raluca Pastrama l-a inselat pe Pepe?! Vestea momentului: ce a facut artistul la tribunal

Fac un anunt extrem de important. E trist, totodata, dar adevarat. Eu si Raluca nu vom mai parcurge acelasi drum. Mai exact, vom divorta in curand. Este o decizie asumata. Mai clar, nu am avut incotro. Ea a hotarat sa puna punct relatiei, spunea Pepe intr-un vlog pe canalul sau de Youtube. Vestea a fost .

Ce spun politistii despre scandalul dintre Pepe si Raluca Pastrama. Sotia artistului si-a retras ordinul de protectie

Raluca Pastrama si-a retras cererea pentru ordinul de protectie impotriva lui Pepe. Artistulrecunoaste ca s-a certat cu sotia lui si ca a ridicat tonul, dar neaga vehementacuzatiile de violenta fizica.

Cum a devenit cunoscuta Raluca Pastrama, sotia lui Pepe. Cei doi se afla in plin proces de divort

Pepe aanuntat, la inceputul lunii noiembrie, ca divorteaza de Raluca Pastrama. Cei doi sunt impreuna de 8 ani, avand si doua fetite. intr-un inetrviu,Raluca a a povestit cum a inceput.

Pepe si-ar fi agresat sotia in plina strada. De ce a cerut Raluca Pastrama ordin de protectie

Stirea cu privire la ordinul de protectie cerut de sotia lui Pepe autoritatilor escaladeaza si ies la iveala detalii noi din familia artistului. Raluca Pastrama a depus plangere la politie dupa ce ar fi fost agresata in plina strada, posibil chiar in fata fiicelor, in parcarea stadionului Dinamo, acolo unde copilele merg la cursuri de tenis.

Raluca Pastrama si-a retras plangerea penala facuta pe numele lui Pepe, dar e pedepsita de judecatori

Decizie radicala luata de Raluca Pastrama. Brunetasi-a retras plangerea penala facuta pe numele sotului ei, dar instanta a obligat-ola plata cheltuielilor judiciare de 500 de.

Raluca Pastrama, batuta pe strada de Pepe. Sotia artistului a cerut ordin de protectie

Raluca Pascu, fosta Pastrama, sotia lui Pepe Ionut Pascu), a fost batuta pe strada de sotul gelos, motiv pentru care a sunat de urgenta la numarul unic de urgenta 112, solicitand interventia Politiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )