Libnet.ro
UNICEF

09:15

Alin Oprea, reactie tulburatoare in miez de noapte. A aflat ca sotia il insala de la DIICOT

Playtech Playtech,
Alin Oprea, reactie tulburatoare in miez de noapte. A aflat ca sotia il insala de la DIICOT

Divortul dintre Alin si Larisa Oprea a socat pe toata lumea! Dupa 23 de ani de casnicie, cei doi au ajuns sa poarte un razboi de zile mari. Alin Oprea a aflat ca sotia il insala de la DIICOT. Iata cum a fost posibil asa ceva! Cum a aflat Alin Oprea de la DIICOT ca . continuă pe Playtech

VIDEO Alin Oprea, jignit de fiica lui, in direct la TV. Ce cuvinte dure i-a aruncat ea, dupa ce a refuzat sa se intoarca acasa

In divortul dintre Alin Oprea si sotia sa, a intervenit acum si fiica artistului. Astfel ca tanara a avut si o reactie neasteptata, dar si emotionanta in emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show. Astfel, artistul a fost criticat dur de catre copila. VIDEO Alin Oprea, jignit de fiica lui, in direct la TV Dupa .

EXCLUSIV Ce se intampla intre Alin Oprea si sotia sa, dupa ce artistul de la Talisman se imbata. Scene umilitoare: O scuipa si o injura!

Ce se intampla intre Alin Oprea si sotia sa, dupa ce artistul de la Talisman se imbata? Surse din apropierea artistului sustin ca acesta a avut nenumarate excese de furie la adresa sotiei sale, ba chiar devenea agresiv verbal de multe ori. in urma cu o luna au aparut primele informatii conform carora Alin Oprea .

Alin Oprea, scrisoare ravasitoare catre copiii sai. iti vor da lacrimile

Alin Oprea traieste momente de cosmar dupa despartirea de sotia sa, Larisa. Clipele grele nu sunt din cauza ca artistul ar suferi dupa sotie, nicidecum, acestuia ii lipsesc copiii, care sunt de partea mamei lor cu tup si suflet. Fata si baiatul lui Alin Oprea arunca cuvinte grele la adresa tatalui lor. Alin Oprea, mesaj .

VIDEO Alin Oprea, agresat de fosta sotie? A sunat la 112 si a iesit mare scandal: Asta inseamna viol

Scandalul divortului dintre Alin Oprea si sotia sa ia amploare, odata cu interventia soacrei, dar si cu cumnatul lui. Astfel ca vedeta nu a fost lasata sa-si ia lucrurile din propria casa. VIDEO Alin Oprea, agresat de fosta sotie? Scandalul dintre Alin Oprea si Larisa pare ca abia incepe, din moment ce lucrurile negative tot .

VIDEO Fiica lui Alin Oprea, interventie dura in direct: Sa-ti fie rusine!

Invitat in emisiunea prezentata de Dan Capatos sa-si spuna punctul de vedere cu privire la scandalul iscat dupa divortul de sotia sa, Alin Oprea a fost criticat dur de catre fiica sa, care a intervenit telefonic. Emotionat, artistul a plans, sustinand ca-si iubeste copiii ca pe ochii din cap.

Fiica lui Alin Oprea continua sa isi umileasca tatal. Tot internetul a vazut ce i-a facut solistului

Scandalul din familia Oprea continua, dar de data asta sub ochii si urechile tuturor. Interventia din seara trecuta a fiicei artistului a lasat inmarmurita o tara intreaga. Ce a avut sa-i reproseze la vizionarea online a emisiunii cu tatal sau? Fiica lui Alin Oprea nu-si recunoaste tatal: Reactia tinerei la marturiile artistului Scandalul divortului dintre .

Alin Oprea, scandal de zile mari cu familia fostei sale sotii: Ma agreseaza femeia asta

Alin Oprea, cantaretul blond al formatiei Talisman,este in plin scandal cu rudele fostei sale sotii. Artistul a facut dezvaluiri uluitoare in direct. Alin Oprea, scandal.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )