Libnet.ro
UNICEF

20:45

Anca Serea, adevarul despre problemele ei de sanatate. Vedeta si-a socat fanii: Sa-mi scriu testamentul

Playtech Playtech,
Anca Serea, adevarul despre problemele ei de sanatate. Vedeta si-a socat fanii: Sa-mi scriu testamentul

Anca Serea a spus adevarul despre problemele ei de sanatate. Vedeta si-a socat fanii cand au auzit cand au auzit ca vrea sa-si faca testamentul. Anca Serea a trecut printr-o perioada de cosmar. Vedeta a fost la un pas sa-si faca testamentul Anca Serea si-a socat fanii de pe reteaua de socializare dupa c a . continuă pe Playtech

Anca Serea, marturisiri despre problemele de sanatate peste care a trecut

Anca Serea a trecut prin momente dificile in 2020 din punct de vedere al sanatatii. A fost internata de urgenta la spital de cateva ori si chiar s-a temut pentru viata ei. Iata ce povesteste despre problemele de sanatate peste care a trecut! .

Anca Serea, despre lucrurile nestiute din viata ei: Ne dorim al saptelea copil

A incheiat un an dificil in ceea ce priveste starea de sanatate, dar unul foarte bun din punct de vedere profesional, iar dupa ce veti citi acest interviu, va veti da seama ca Anca este nu doar mama a sase copii ci si mama. optimismului.

Adevarul despre relatia Andreei Antonescu cu Traian. Artista a recunoscut totul

S-a aflat adevarul despre relatia Andreei Antonescu cu Traian, sotul ei. Artista a recunoscut totul. Ce se intampla intre cei doi, cititi in articolul de mai jos. Incredibil ce relatie are Traian Spak, sotul Andreei Antonescu, cu mama si fratele ei S-a aflat adevarul despre relatia Andreei Antonescu cu Traian, sotul cantaretei, scrie impact. ro. Astfel, .

Pensii 2021. Adevarul despre majorare. Milioane de pensionari trebuie sa stie asta

Subiectul pensii 2021 este unul din cele mai importante subiecte de discutat. Este si o miza politica pentru ambele tabere. Daca Guvernul lui Citu spune ca va majora pensiile, dar conform planului sau, opozitia pune presiune. Presiunea e cu atat mai mare cu cat CCR a votat ca fiind consitutionala legea de majorare pentru pensii .

Ce se intampla intre Speak si Stefania, de fapt. Adevarul despre relatia dintre cei doi

Despre Speak si Stefania nu s-au auzit lucruri prea bune in ultima perioada. in presa s-a scris ca cei doi s-ar fi despartit, dovada fiind lipsa inelului de logodna de pe mana dansatoarei. Tanara a lamurit recent situatia, motivand si absenta bijuteriei. Lipsa inelului, doar un detaliu. Stefania a facut primele declaratii despre zvonurile care .

EXCLUSIV Bianca Dragusanu a spus adevarul despre Bentley-ul sau. Cine i l-a platit, de fapt

Fostei asistente tv Bianca Dragusanu ii place sa traiasca pe picior mare. Blonda, acuzata de rivala ei, Claudia Patrascanu, ca ar fi femeie de oras si ca ar trai pe spinarea barbatilor cu bani, isi poate permite orice extravaganta, din veniturile inregistrate cu atelierul de moda, dar si din publicitate. Mai nou, Bianca si-a achizitionat .

Nicusor Dan, despre problemele cu termoficarea din Bucuresti: intreaga responsabilitate pentru ce se intampla iarna asta apartine fostei administratii. Tot ce putem sa facem acum este sa intervenim la avarii cat mai repede (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, spune ca pentru problemele cu termoficarea care exista acum in Bucuresti responsabilitatea este a fostei administratii a Bucurestiului. in acest moment, spune edilul general,.

Adevarul despre Blue Monday, cea mai deprimanta zi din an: Un truc de PR pentru a vinde vacante

A treia zi de luni din ianuarie este considerata cea mai deprimanta zi din an si a fost numita Blue Monday. Anul acesta, Blue Monday este pe 18 ianuarie si, oricat de popular a devenit acest concept in ultimii ani, nu avem niciun motiv temeinic sa credem ca aceasta zi va fi mai proasta decat altele sau ca ne va afecta sanatatea psihica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )