Libnet.ro
UNICEF

23:30

Andreea Mantea, greseala care ar putea sa o coste job-ul de la Kanal D. Ce mesaj a transmis

Playtech Playtech,
Andreea Mantea, greseala care ar putea sa o coste job-ul de la Kanal D. Ce mesaj a transmis

Andreea Mantea a facut o greseala care ar putea sa o ccoste scump, chiar si job-ul de la Kanal D. Ce mesaj a postat moderatoarea emisiunii Puterea Dragostei pe retelele de socializare? Andreea Mantea, gresela care ar putea sa o coste scump Andreea Mantea a socat publicul Kanal D cu ultima postarea pe care a . continuă pe Playtech

Andreea Mantea, decizie fara precedent. Ce se intampla acum cu fiul ei, in Turcia

Andreea Mantea s-a vazut nevoita sa ia o decizie drastica, in contextul crizei sanitare in care ne aflam. Ce se intampla acum cu fiul ei care s-a mutat in Turcia din cauza filmarilor mamei sale de la Puterea Dragostei? Andreea Mantea, decizie fara precedent in ceea ce-l priveste pe David Aflata in Turcia, Andreea Mantea .

Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei! Nu ma intereseaza scuzele

Tensiunile dintre concurenti s-au dus, dar acum vin in prim-plan socotelile cu moderatorul emisiunii. Liderul baietilor din casa Puterea Dragostei a calcat-o pe coada pe Andreea Mantea. Ce i-a reprosat prezentatoarea si cum s-a jucat tanarul cu nervii ei? Andreea Mantea, enervata de liderul baietilor din casa Puterea Dragostei Discutiile neincetate intre concurenti au parasit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )