Libnet.ro
UNICEF

08:30

Codin Maticiuc, gest superb in public. Imaginea care a facut multi oameni sa planga

Playtech Playtech,
Codin Maticiuc, gest superb in public. Imaginea care a facut multi oameni sa planga

Codin Maticiuc si-a facut mama sa planga cu un gest emotionat pe care l-a facut in fata intregii lumi. Actorul a scris un mesaj cutremurator pe pagina sa de socializare in care povesteste cum a fost crescut si educat de cea care i-a dat viata, cu ocazia onomasticei ascesteia. in plus, la mesaj, Codin Maticiuc . continuă pe Playtech

Lidia Buble, gest superb in Bucuresti. A fost oprita pe strada si i-a uimit pe toti

La prima vedere, cand ne gandim la vedete, fie autohtone, fie internationale, traim cu impresia ca sunt intangibili si ca nu-i intereseaza ce se intampla in jurul lor, si ca, de multe ori, fac anumite gesturi doar pentru imagine. Lidia Buble, gest superb in Bucuresti Lidia Buble, una din vedetele pe val din muzica romaneasca, .

Gestul lui George Burcea i-a facut pe multi sa lacrimeze. Imaginea care a starnit imediat reactii

George Burcea surprinde cu un gest extrem de emotionant. Ce i-a facut pe unii fani sa-i marturiseasca imediat ca au lacrimat cand au vazut postarea sa? Gestul lui George Burcea. I-a facut pe fani sa lacrimeze Andreea Balan pare ca a disparut putin din peisaj, iar acum Burcea revine in atentia fanilor fostului cuplu. in .

Meghan Markle, umilita public! Cine a facut-o praf acum pe sotia lui Harry

Meghan Markle, facuta din nou cu ou si cu otet de propriul sau tata! Thomas Markle a acordat un interviu pentru publicatia britanica The Sun, in care critica aspru faptul ca fiica sa se pregateste sa-si scoata pe piata biografia. Barbatul spune ca momentul este unul cum nu se poate mai prost! Meghan Markle, umilita .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )