Libnet.ro
UNICEF

01:05

Corina Chiriac, drama dupa drama. Si-a pierdut cele mai mari doua iubiri, in doar trei luni

Playtech Playtech,
Corina Chiriac, drama dupa drama. Si-a pierdut cele mai mari doua iubiri, in doar trei luni

Presa din strainatate anunta ca unul dintre cei mai cunoscuti artisti cehi, Karel Gott, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. El este cel care timp de mai multi ani a avut o relatie amoroasa cu Corina Chiriac. La aflarea vestii, vedeta a postat un mesaj pe retelele de socializare. Karel Gott . continuă pe Playtech

Durere fara margini pentru Corina Chiriac: in trei luni i-au MURIT doi fosti iubiti!

Vestea mortii cantaretului ceh Karel Gott 80 ani) a intristat, marti, o lume intreaga. Putini stiu insa ca a fost o zi neagra si pentru Corina Chiriac, care s-a vazut, pentru a doua oara in trei luni,.

Romania TVsi-a marit audientele cu vitamina C de la Caracal: postul are cele mai urmarite talk show-uri. Sinteza lui Gadea, in picaj. Care e surpriza topului

Romania TV continua sa creasca in audiente, avand cele mai urmarite talk show-uri din luna septembrie, dupa ce a continuat mediatizarea cazului Caracal. in schimb, Sinteza zilei a suferit o scadere in randul telespectatorilor, in timp ce Digi Sport este o surpriza in topul celor mai urmarite emisiuni in randul tinerilor, fiind pe primul loc.

Cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu pe care nu le stiai. Te scapa usor de multe probleme

Iti prezentam cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu, pe care cel mai probabil nu le stiai. Gospodinele obisnuiesc adesea sa foloseasca acest ingredient in bucatararie, dar si la curatenie. Poate fi utilizat intr-o varietate de moduri si te scapa rapid de multe probleme. Cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu .

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului (FOTO)

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului, miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30. in acompaniamentul orchestrei live condusa.

Peste 100 de companii ofera mii de joburi la Targul de Cariere. Cele mai cautate domenii

Targul de Cariere prezinta cele mai interesante oportunitati de angajare alaturi de invitati cu povesti incredibile despre cariera.

Cele mai avantajoase fonduri de pensii facultative Pilon III

Orice roman poate sa isi completeze pensia publica cu o pensie facultativa. Am comparat care sunt cele mai avantajoase fonduri de pensii, din punct de vedere al comisioanelor si al randamentului.

Cele mai tari bancuri despre conducatori. Seful este ca zapada, dupa ce dispare, se face vremea frumoasa

Sefii sunt adesea ironizati de amatorii de umor, devenind protagonistii unor bancuri de pomina pe Internet. Va prezentam o selectie a celor mai reusite glume despre acestia.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sexy femei din zodiac

Femeile sunt frumoase si gingase prin definitie. Caracteristica care le defineste cel mai bine este delicatetea, fragilitatea. insa, ceea ce le diferentiaza este un anumit stil vestimentar, un mod de.

VIDEO Maraton ornitologic in Dobrogea. Cine vede cele mai multe pasari de la Techirghiol la Vadu, de la Marea Neagra la Cheile Dobrogei

Un maraton ornitologic este organizat in acest weekend la Agigea. in Big Day 2019, participantii au la dispozitie 24 de ore si un perimetru foarte mare pentru a observa cat mai multe specii de pasari salbatice. De la Techirghiol la Vadu, de la Agigea la Cheile Dobrogei, concurentii trebuie sa vada cat mai multe specii. Modelul de maraton ornitologic se practica de ani de zile si a ajuns si sursa de inspiratie pentrufilmele de la Hollywood.

Cele mai bune case de pariuri din Romania

Istoria cazinourilor in Romania este destul de veche. Cel mai vechi cazino din Romania a fost const.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )