Libnet.ro
UNICEF

11:30

Cristina ICH a invins-o pe Oana Zavoranu. Ce decizie radicala s-a luat in scandalul celor doua vedete

Playtech Playtech,
Cristina ICH a invins-o pe Oana Zavoranu. Ce decizie radicala s-a luat in scandalul celor doua vedete

Se pare ca Oana Zavoranu urmeaza sa plateasca pentru vorbele sale adresate altor vedete din showbiz-ul romanesc. Cateva dintre acestea, printre care si Cristina ICH, au decis sa o dea in judecata pe actrita din Sacrificiul. Din 5 vedete care au urmat procedura de mai jos, 4 din ele au pierdut lupta cu Oana Zavoranu. continuă pe Playtech

Oana Zavoranu nu se lasa. Cum a umilit-o iar pe Oana Roman, in public

Oana Zavoranu are o tinta clara in emisiunea sa online: Oana Roman. Actrita a luat-o din nou in colimator pe fiica lui Petre Roman dupa ce aceasta a dezvaluit cate limbi straine vorbeste. Si eu care ziceam sa rupi si japoneza, dialectul mandarin si altele. Sunt profund dezamagita. Oana Zavoranu a umilit-o din nou pe .

Oana Zavoranu a dat o noua lovitura. Anuntul de zile mari pe care l-a primit, 2021 e perfect pentru vedeta

Oana Zavoranu a dat o noua lovitura. Anuntul de zile mari pe care l-a primit este marturia ca 2021 este perfect pentru vedeta. Ce se intampla, vedeti un pic mai jos. Oana Zavoranu castiga procesele cu influeritele pe banda rulanta. Pe cine a invins in instanta Oana Zavoranu a dat o noua lovitura, astfel ca .

Printul Harry si Meghan Markle, decizie radicala. Fanii sunt socati de masura luata in 2021

Printul Harry si Meghan Markle, decizie radicala in 2021: renunta definitiv la retelele de socializare. Cuplul nu va mai folosi Internetul pentru a-si promova Fundatia Archewell si nici conturile personale virtuale. 2021, an cu decizii. Printul Harry si Meghan Markle au socat din nou Ducele si ducesa de Sussex nu se vor mai intoarce niciodata .

Vesti proaste pentru mii de romani care vor sa fie veseli . Ce decizie radicala a luat Olanda

Pentru multa vreme Amsterdam a fost paradisul multor turisti in cautare de senzatii tari. Cafenelele de canabis erau accesibile tuturor, fara oprelisti, iar turisti din toate colturile lumii veneau la Amsterdam pentru asta. insa, strainii s-ar putea confrunta cu interzicerea de a intra in cafenelele cu canabis din Amsterdam. Propunerile ar permite doar rezidentilor olandezi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.235 seconds )