Libnet.ro
UNICEF

19:00

Dana Budeanu l-a dat de gol pe Klaus Iohannis. Ce poza a publicat cu presedintele Romaniei pe o retea de socializare

Playtech Playtech,
Dana Budeanu l-a dat de gol pe Klaus Iohannis. Ce poza a publicat cu presedintele Romaniei pe o retea de socializare

Dana Budeanu este o persoana publica extrem de indragita de romani, motiv pentru care, milioane de cetateni ii urmaresc postarile facute pe toate retelele sociale. Printre ultimele mesaje transmise de cunoscuta creatoare de moda se afla unul care a avut extrem de mult succes, avandu-l ca subiect pe presedintele Romaniei. Acesta a evadat din Capitala, . continuă pe Playtech

Dana Budeanu a postat o fotografie in care ar aparea Klaus Iohannis la schi. Comentariul acid facut de celebrul designer - FOTO

Dana Budeanu este una dintre cele mai urmarite persoane publice din Romania. Creatoarea de moda starneste reactii in mediul online, nu doar pentru parerile sale legate de fashion ci, de ceva vreme, si pentru comentariile sale politice.

Dana Budeanu o ataca dur pe Loredana Groza. Mesajul jignitor pe care i l-a transmis artistei: N-ai voie sa iti pozezi partile intime

Dana Budeanu face de rusine mai multe vedete din Romania, dupa ce acestea si-au etalat trupurile lor voluptoase pe diferite plaje exotice din lume. in timp ce milioane de oameni stau speriati si inchisi in casa, asteptand ultimele stiri despre pandemia de Covid-19, unele artiste si persoane publice au decis sa evadeze din tara catre .

Klaus Iohannis a dat unda verde pentru urmarirea penala a lui Calin Popescu Tariceanu

Cererea de incuviintare pe numele fostului premier Calin Popescu Tariceanu a fost incuviintata, miercuri, de presedintele Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala.

Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis. Tensiunea este evidenta

Miercuri, presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe ambasadorul Statelor Unite, Adrian Zuckerman. in urma acestui fapt, Adrian Nastase a postat un mesaj ironic in acest context. Ce mesaj i-a transmis Adrian Nastase lui Klaus Iohannis intr-o postare pe blogul sau, fostul premier Adrian Nastase sustine ca presedintele Klaus Iohannis i-a acordat ambasadorului Statelor Unite in .

Klaus Iohannis a facut anuntul momentului. Cand se va vaccina anti-covid-19, de fapt

Marti, in cadrul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, presedintele Romaniei a declarat ca se va vaccina public impotriva coronavirusului. De asemenea Klaus Iohannis a spus si care este motivul pentru care nu a facu acest lucru pana acum. Cand se va vaccina presedintele Klaus Iohannis anti-COVID-19 Marti seara, Klaus Iohannis a declarat .

Cand revin elevii la scoala. E oficial, anuntul de ultima ora al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa in care a vorbit despre reintoarcerea elevilor in banci, din data de 8 februarie, adica din semestrul al doilea. Cand revin elevii la scoala Am ajuns in unanimitate la o concluzie extrem de importanta. Incepand din semestrul 2, majoritatea scolilor se vor redeschide, in conditiile in .

Se redeschid scolile din al doilea semestru? Presedintele Klaus Iohannis a convocat o intalnire pentru a lua o decizie

O decizie privind situatia unitatilor de invatamant din Romania, dar si modul in care vor fi desfasurate cursurile scolare dupa 8 ianuarie, data cand incepe al doilea semestru din anul scolar 2020 2021, ar putea fi comunicata joi. Presedintele Klaus Iohannis Iohannis a convocat premierul si o parte din ministri la Cotroceni, pentru a lua o decizie.

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat inceperea urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu. Fostul premier, acuzat ca a luat mita 800.000 de dolari de la reprezentantii unei companii austriece

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat inceperea urmaririi penale impotriva lui Calin Popescu Tariceanu, acuzat de DNA de luare de mita. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis miercuri,.

KLAUS IOHANNIS: Ma voi vaccina public pe 15 ianuarie

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca se va vaccina public, vineri, 15 ianuarie, la debutul celei de-a doua etape prevazuta in strategia nationala de vaccinare anti-Covid 19.

Pensii 2021. S-a redus varsta de pensionare pentru acesti romani. Klaus Iohannis a aprobat legea

In 2016 la nivelul Camerei Deputatilor era depus un proiect de lege. Proiectul facea referire la varsta de pensionare a unei categorii de angajati din cadrul serviciilor de ambulanta la nivel national. Conform proiectului se dorea reducerea varstei de pensionare a acestei categorii. Proiectul a devenit lege si a fost promulgata de Presedintele Klaus Iohannis .

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )