Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump a facut acum anuntul: singura sansa de supravietuire a TikTok, confirmata

Playtech Playtech,
Donald Trump a facut acum anuntul: singura sansa de supravietuire a TikTok, confirmata

Donald Trump este destul de pornit sa intrerupa activitatea TikTok pe teritoriul SUA. inaintea sa stinga becul, reteaua de socializare are insa o sansa sa intre legalitate. TikTok. continuă pe Playtech

DONALD TRUMP: Statele Unite ar trebui sa primeasca o parte substantiala din pretul de vanzare a TikTok

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca guvernul american ar trebui sa primeasca o parte substantiala din pretul de vanzare al operatiunilor platformei de socializare video TikTok din SUA si a avertizat ca va interzice serviciul in Statele Unite pe 15 septembrie, in lipsa unei vanzari a acesteia catre Microsoft sau catre alta companie.

Cerere uluitoare a lui Donald Trump privind tranzactia Microsoft-TikTok

Cererea uluitoare a lui Donald Trump ca o parte a tranzactiei Microsoft-TikTok sa intre in visteria statului a starnit critici puternice si i-a pus pe ganduri chiar pe consilierii presedintelui, potrivit AFP.

Procuratura din New York il ancheteaza pe Donald Trump pentru frauda in legatura cu declaratiile fiscale

Procuratura din New York il investigheaza pe presedintele Donald Trump si compania acestuia, sub suspiciunea de frauda bancara si manipulare de asigurari este ceea ce reiese din cererea inaintata luni, 3 august la tribunal pentru a obtine acces la declaratiile de impozit ale presedintelui.

Un procuror din New York il ancheteaza pe Donald Trump pentru frauda in legatura cu declaratiile fiscale

Un procuror din New York a indicat luni ca il ancheteaza pe presedintele Statelor Unite, Donald Trump, pentru posibile fraude de asigurari si bancare, informeaza dpa. Ancheta, care vizeaza si compania lui Trump, este mult mai ampla decat altele in care s-a incercat obtinerea declaratiilor fiscale ale presedintelui.

Procurorii din New York sugereaza ca Donald Trump ar fi anchetat pentru fraude bancare

Un procuror din New York a indicat luni ca il ancheteaza pe presedintele Statelor Unite, Donald Trump, pentru posibile fraude de asigurari si bancare, informeaza dpa. Ancheta, care vizeaza si compania lui Trump, este mult mai ampla decat altele in care s-a incercat obtinerea declaratiilor fiscale ale presedintelui.

Donald Trump: Statele Unite ar trebui sa primeasca o parte substantiala din pretul de vanzare a TikTok

Presedintele american Donald Trump a declarat luni ca guvernul american ar trebui sa primeasca o parte substantiala din pretul de vanzare al operatiunilor platformei de socializare video TikTok din SUA si a avertizat ca va interzice serviciul in Statele Unite pe 15 septembrie, in lipsa unei vanzari a acesteia catre Microsoft sau catre alta companie, transmite Reuters.

Planurile lui Donald Trump pentru cel de-al doilea mandat. Deciziile care vor ingenunchia Europa

Daca Donald Trump va fi reales pentru un nou mandat de presedinte, acesta intentioneaza sa scoata SUA din NATO, decizie care ar ingenunchia Europa. Planurile presedintelui american au fost dezvaluite de fostul consilier pentru Siguranta Nationala, John Bolton, pentru o publicatie germana.

NYT: Procurorii din New York sugereaza ca exista o ancheta care il vizeaza pe Donald Trump

Procuratura din districtul Manhattan New York) a sugerat, luni, ca il investigheaza pe presedintele Donald Trump si firme ale acestuia pentru presupuse fraude, afirma surse judiciare citate de cotidianul The New York Times.

Mark Meadows, seful personalului de la Casa Alba: Alegerile prezidentiale vor avea loc in 3 noiembrie, iar presedintele Donald Trump va castiga

SUA vor organiza alegerile prezidentiale in 3 noiembrie, a declarat Mark Meadows, seful personalului de la Casa Alba, duminica, pe fondul discutiilor starnite de indoielile presedintelui Donald Trump cu privire.

O infrangere a lui Donald Trump nu ar fi pe placul premierului britanic

Marea Britanie ar putea fi afectata grav de eventualul esec al presedintelui SUA, Donald Trump, in scrutinul prezidential din noiembrie, in contextul in care candidatul democrat Joseph Biden s-a opus producerii Brexit si s-ar putea sa nu fie interesat de un acord comercial, noteaza cotidianul NYT.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )