Libnet.ro
UNICEF

19:00

Expertul roman in sanatate, dezvaluiri noi despre vaccinare. Ce trebuie sa aflam inainte de vaccin

Playtech Playtech,
Expertul roman in sanatate, dezvaluiri noi despre vaccinare. Ce trebuie sa aflam inainte de vaccin

Cu putin timp in urma, specialistul in politici de Sanatate, Vlad Mixich a postat pe retelele de socializare noi informatii despre vaccinarea impotriva coronavirus. Toti romanii aflati sub tratament anticoagulant trebuie sa stie acest lucru. Expertul roman in sanatate, dezvaluiri noi despre vaccinare Asadar, potrivit mesajului postat pe pagina de Facebook a presedintelui Observatorului Roman . continuă pe Playtech

Monica Tatoiu, reactie furibunda despre vaccinare. A rabufnit total si i-a jignit pe romani

Celebra Monica Tatoi, inca din aprilie 2020, odata cu pandemia, s-a autoizolat pe insula Curacao. De-atunci si pana astazi, a stat la soare, departe de pandemia care a cuprins intreaga lume. Desi la distanta, Monica Tatoiu a fost invitata pe la diferitele posturi TV, vorbind despre virus. Vedeta si-a exprimat, mai nou, si opinia sa .

EXCLUSIV Cum se descurca tatal Andreei Balan dupa ce a ramas singur in casa. Dezvaluiri surpriza despre Sandel Balan

Celebra solista Andreea Balan 36 de ani), care filmeaza de zor pentru Te cunosc de undeva Antena 1), beneficiaza de aproape cinci ani de un real ajutor din partea mamei sale,Valeria, care ii sta alaturi, in vila din Bucuresti. Ramas singur, in apartamentul din Ploiesti, Sandel Balan a refuzat sa angajeze o menajera, pentru treburile .

Mihai Morar, mesaj manifest pentru milioane de romani. Ce a spus despre vaccinare

In plina campanie de promovare a vaccinului anti-COVID-19 sunt inca multi romani care nu au incredere in ser si care sustin ca vor refuza administrarea acestuia. Pe de alta parte, unele dintre vocile societatii, in speta persoanele publice, se arata deschise in a-l face. Printre ele, si Mihai Morar. Prezentatorul a venit cu un punct .

EXCLUSIV Dan Negru, dezvaluiri incendiare despre sexy-asistentele Mama Natura si Miss Bikini: A venit Politia!

Dan Negru a demonstrat ca poate inregistra audiente-record si fara ajutorul asistentelor tv, insa cele doua frumuseti care l-au insotit, de-a lungul timpului, in celebrele lui show-uri, au dat culoare productiilor tv Ciao, Darwin! Antena 1) si Roata norocului Prime TV), post de televiziune din Chisinau. Dan poate fi considerat nu numai Regele audientelor, ci .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )