Libnet.ro
UNICEF

21:47

Ce a facut Oana Zavoranu cu averea primita mostenire. Adevarul s-a aflat abia acum

Playtech Playtech,
Ce a facut Oana Zavoranu cu averea primita mostenire. Adevarul s-a aflat abia acum

Focoasa Oana Zavoranu, activa in ultima perioada pe retelele de socializare, a devenit cunpscuta dupa multe scandaluri. in afara de asta, Oana a mai fost in atentia presei si prin razboiul cu mama sa. Razboiul dintre cele doua pornise de la averea Mioarei Banicioiu. Dupa decesul acesteia, toata averea i-a ramas brunetei, avere pe care . continuă pe Playtech

Iulia Albu a facut-o praf pe Adelina Pestritu. Nici macar Oana Zavoranu nu a fost atat de dura

Scandal mare in showbiz-ul romanesc! Iulia Albu o pune la zid pe Adelina Pestritu, care a postat recent un mesaj care i-a socat pe cei care o urmaresc de ani buni. Jignirile si criticile aruncate au fost neasteptat de dure. Scandal in lumea mondena: Iulia Albu o desfiinteaza pe Adelina Pestritu Cuvintele grele nu inceteaza .

Oana Zavoranu a publicat poze rusinoase la adresa Adelinei Pestritu. Tot internetul a vazut-o asa

Scandalul dintre Oana Zavoranu si Adelina Pestritu se amplifica. Oana Zavoranu a publicat poze rusinoase la adresa Adelinei Pestritu. Tot internetul a vazut-o asa. Despre ce este vorba, citeste in articolul de mai jos. Oana Zavoranu, razboi total cu Adelina Pestritu. O face praf pe pagina de socializare. Ti-a ramas capul mare pe langa corp, .

Anda Adam, mesaj subtil pentru Oana Zavoranu. Cum a pus-o la punct pe bruneta

Intre Anda Adam si Oana Zavoranu a izbucnit un scandal de proportii, dupa ce actrita s-a lansat impotriva mai multor influencerite din Romania. Printre numele mentionate de Oana se afla si cel al artistei. Dupa ce a fost aspru criticata, Anda Adam i-a transmis un mesaj subtil Oanei Zavoranu printr-o postare in mediul online. Ce .

Oana Zavoranu o umileste pe Andreea Banica: Saraco, esti desteapta cat o rosie. Ai bube la gura

De ceva vreme, Oana Zavoranu s-a mutat pe youtube, unde isi posteaza clipurile. Marea majoritate a acestora sunt comentarii pe marginea altor vedete, influenceri, din Romania, criticandu-i si facand glume acide. Cea mai recenta victima a comentariilor Oanei a fost Andreea Banica, despre care a avut multe de spus. Andreea Banica in vizorul Oanei Zavoranu .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )