Libnet.ro
UNICEF

13:15

Lucian Mandruta, mesaj disperat pe Facebook: Puteti ucide! VIDEO

Playtech Playtech,
Lucian Mandruta, mesaj disperat pe Facebook: Puteti ucide! VIDEO

Lucian Mandruta a postat un mesaj disperat in mediul online. Cum retelele de socializare sunt acum singura optiune sigura pentru a lua legatura unii cu ceilalti, vedeta a apelat la acestea pentru a trage un semnal de alarma. Ce le-a spus urmaritorilor sai? Lucian Mandruta, mesaj disperat pe Facebook Lucian Mandruta se foloseste de retelele . continuă pe Playtech

CORONAVIRUS |Ministerul de Interne: Un mesaj care ar trebui sa ajunga la fiecare dintre noi Trupul nostru e o arma incarcata. Puteti ucide si nu veti sti niciodata (VIDEO)

Ministerul de Interne a redistribuit, pe pagina de Facebook, un mesaj video al jurnalistului Lucian Mandruta. Un mesaj care ar trebui sa ajunga la fiecare dintre noi!, scrie pe internet Ministerul de.

CORONAVIRUS |MAI: Un mesaj care ar trebui sa ajunga la fiecare dintre noi Trupul nostru e o arma incarcata. Puteti ucide si nu veti sti niciodata (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Interne a redistribuit, pe pagina de Facebook, un mesaj video al jurnalistului Lucian Mandruta. Un mesaj care ar trebui sa ajunga la fiecare dintre noi!, scrie pe internet Ministerul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )