Libnet.ro
UNICEF

13:16

Ce mesaj a primit Cristi Borcea din partea Valentinei Pelinel. Reactia minunata a blondei

Playtech Playtech,
Ce mesaj a primit Cristi Borcea din partea Valentinei Pelinel. Reactia minunata a blondei

Cristi Borcea si-a aniversat ieri ziua de nastere, implinind 51 de ani. Cu aceasta ocazie sotia sa i-a transmis un mesaj minunat pe retelele de socializare, prin care ii arata cat de mult il iubeste si apreciaza. De asemenea, Valentina Pelinel a spus si care a fost marea surpriza pentru ziua lui. Ce mesaj a . continuă pe Playtech

Alex Bodi, veste importanta din partea judecatorilor. Ce se intampla cu procesul

Alex Bodi a primit o noua veste extrem de importanta. Soarta afaceristului se judeca in continuare, dupa ce a primit acuzatii extrem de grele din partea autoritatilor. Ce se intampla in procesul fostului sot al Biancai Dragusanu? Noua decizie a judecatorilor in procesul lui Alex Bodi Soarta lui Alex Bodi e atent discutata de catre .

Umilinta totala pentru Ludovic Orban, din partea lui Rares Bogdan: I s-a umflat capul si a pierdut ca papagalul

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, rupe tacerea cu privire la relatiile pe care le are cu fostul premier. Acesta il acuza ca, dupa experienta la Palatul Victoria, Orban s-a schimbat foarte mult, esuand pe mai multe planuri, inclusiv cu privire la conducerea partidului PNL. Ludovic Orban a dus partidul la pierderea alegerilor Invitat la emisiunea Interviurile .

Angela Merkel si Annegret Kramp-Karrenbauer asteapta determinare din partea viitorului lider CDU

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, si Annegret Kramp-Karrenbauer, ministru al Apararii si presedintele in functie al Uniunii Crestin-Democrate CDU, centru-dreapta), au pledat vineri seara, pentru unitate si au declarat ca asteapta determinare din partea viitorului lider al partidului, potrivit Mediafax.

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )