Libnet.ro
UNICEF

14:46

Mihaela Radulescu, mesaj de ultima ora. Fiti puternici pentru altcineva!

Playtech Playtech,
Mihaela Radulescu, mesaj de ultima ora. Fiti puternici pentru altcineva!

Mihaela Radulescu a avut o reactie de ultima ora. Totul a venit dupa ce printul Albert a fost declarat pozitiv cu noul virus. Artista si-a publicat parerea pe pagina de socializare. Mihaela Radulescu, mesaj de ultima ora Fosta jurata la Romanii au Talent, a postat recent un mesaj pe contul ei de socializare. Reactia a . continuă pe Playtech

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni. Ce li se pregateste

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a convocat astazi, la ora 10:00, Consiliul General al Capitalei, pentru a modifica o lege interioara a primariei dar si pentru a vota cateva proiecte, necesare populatiei capitalei. Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru bucuresteni Sedinta fost transmisa partial si pe facebook, si a avut loc intr-o sala .

Ce se intampla cu complicele lui Gheorghe Dinca, in aceasta perioada. Decizie de ultima ora

Magistratii de la Tribunalul Olt, decizie de ultima ora in cazul Caracal. Ce se va intampla acum cu Gheorghe Dinca si cu complicele acestuia? Decizie de ultima ora in cazul Caracal Noua decizie in cazul Caracal! Magistratii de la Tribunalul Olt au constatat, la termenul recent de vineri, ca Dinca si Risipiteanu raman in arest .

De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anunt de ultima ora

O perioada iesita din comun. Este decizia corecta pe care trebuie sa o luam in momentul de fata. De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anuntul facut de retailerul suedez de mobila. De cand inchide Ikea magazinele din Romania? Toate tarile iau masuri de siguranta pentru a restrange posibilitatea raspandirii virusului COVID-19. Se inchid granite, .

Gabriela Firea, anunt de ultima ora pentru toti cetatenii. Cati oameni se afla pana in acest moment in carantina si izolare

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi seara numarul total de persoane care se afla in carantina si izolare. Potrivit acesteia, 550 de persoane sunt in carantina in BucurestiIlfov, iar in izolare 3. Vestea buna este ca a fost gasit un hotel care sa gazduiasca medicii si asistentele de la Spitalul Victor Babes, pentru a .

Familia Alexandrei Macesanu, anunt sfasietor de ultima ora. Ce s-a aflat despre cazul Caracal

Familiile Luizei Melencu si Alexandrei Macesanu isi cer fetele, printre lacrimi, de 8 luni incoace. Victimele lui Gheorghe Dinca sunt departe de a fi gasite si verdictul in cazul inculpatului de asemenea. Din urma vine un anunt sfasietor din partea familiei eroinei, dupa cum a fost numita fata din Dobrosloveni care a sunat la 112, .

Anunt de ultima ora de la ANAF. Ce se intampla cu executarile silite

Ministerul Finantelor Publice si ANAF au anuntat ca vor sprijini mediului de afaceri prin faptul ca nu vor mai calcula si nu vor mai cere firmelor sa plateasca dobanzi si penalitati de intarziere pentru obligatiile fiscale scadente incepand cu data de 21 martie si neachitate pana la 30 de zile dupa incetarea starii de urgenta.

Gabriela Firea, masuri de ultima ora: incercam sa facem asa incat statul acasa sa nu ne priveze total de evenimentele sau locurile placute pe care obisnuiam sa le frecventam

Gabriela Firea a anuntat ca Primaria Capitalei, prin institutiile publice de cultura teatre, biblioteci, muzee) pregateste noi mijloace alternative video, on-line) de petrecere a timpului liber pentru adulti, dar si pentru cei mici.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )