Libnet.ro
UNICEF

13:31

Oana Roman a facut anuntul. Ce se intampla in casnicia vedetei

Playtech Playtech,
Oana Roman a facut anuntul. Ce se intampla in casnicia vedetei

De multa vreme Oana Roman este activa in mediul virtual, postand zilnic pe retelele de socializare si povestindu-le fanilor ei despre orice noutate are loc in viata sa. Si nu de putine ori a discutat si dspre problemel de familie pe care le-a avut cu Marius Elisei. Oana Roman a facut anuntul Recent Oana a . continuă pe Playtech

Se intampla chiar acum la granita Romaniei. Autoritatile au facut anuntul

Aglomeratie la granita Romaniei. Peste 100. 000 de persoane, cetateni romani sau straini, au intrat si iesit din tara in ultimele 24 de ore, cu peste 32. 800 mijloace de transport, dintre care 9. 300 automarfare. Cozi interminabile la granita Romaniei. Politia de Frontiera: peste 100. 000 de persoane, cetateni romani sau straini, au intrat si iesit din tara .

Oana Roman a rupt internetul in doua cu poza asta. Uluitor cat de slaba este acum

Oana Roman a impartit internetul in doua, dupa ce a publicat mai multe fotografii in care se vede clar ca a slabit destul de mult. Fanii eu au felicitat-o la scena deschisa, pe cand cei care nu cred ca vedeta a slabit s-au intrecut in mesaje care mai de care mai rautacioase. Oana Roman a .

Oana Roman, noi provocari dupa ce a slabit spectaculos. Despre ce este vorba: Am cazut intro depresie foarte puternica

Dupa ce a slabit spectaculos, Oana Roman a decis decis sa realizeze un nou proiect de suflet. Vedeta a postat un mesaj pe pagina de Facebook in care anunta ca am obosit sa muncesc pentru altii, a venit timpul sa muncesc pentru mine.

Andreea Balan si Tiberiu Argint si-au oficializat relatia. Cum au facut anuntul

Andreea Balan si-a oficializat relatia cu Tiberiu Argint intr-un mod mai putin obisnuit. Nu au facut vreun anunt, ci au postat fiecare cate o poza pe pagina lui de socializare. Fotografiile sunt facute pe aceiasi barca, dar fiecare s-a fotografiat separat si si-a pus pe contul lui fotografia, insotita de cate un mesaj misterios. Andreea .

Ziua si transerul pentru FCSB! Gigi Becali a facut anuntul

FCSB este gata sa mai realizeze un transfer, dupa ce vineri a fost oficializata achizitionarea lui Alexandru Buziuc. Dupa ce ieri s-a facut o mutare pentru faza ofensiva, Becali a anuntat ca negociaza pentru transferul unui fundas. Este vorba despre Alexandru Albu, in varsta de 26 de ani. Un jucator al celor de la Academica .

Cand si cu cat cresc pensiile romanilor! Consilierul premierului Orban a facut anuntul!

S-a aflat cu cat vor creste pensiile romanilor incepand cu data de 1 septembrie. Virgil Guran, consilierul premierului Ludovic Orban, a facut anuntul mult asteptat in urma cu putin timp, la Antena 3.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )