Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olivia Steer continua atacul la Mircea Cartarescu. Ce i-a spus acum, dupa vaccinarea anti-covid-19

Playtech Playtech,
Olivia Steer continua atacul la Mircea Cartarescu. Ce i-a spus acum, dupa vaccinarea anti-covid-19

Dupa ce l-a acuzat pe Mircea Cartarescu ca a facut o greseala gramaticala, acum Olivia Steer isi cere scuze public. insa, in cadrul unei postari pe retelele de socializare, fosta prezentatoare TV continua sa-l atace. Olivia Steer continua atacul la Mircea Cartarescu intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Olivia Steer isi cere scuze . continuă pe Playtech

Olivia Steer l-a certat pe Mircea Cartarescu pentru ca n-ar sti sa scrie. Reactia prozatorului, o lectie de limba romana UPDATE: Steer a prezentat scuze publice: Greseala mea e absolut regretabila

Olivia Steer l-a ironizat pe Mircea Cartarescu pentru ca se pretinde scriitor, desi nu cunoaste bine limba romana si foloseste temenul dragii, in loc de dragei. in replica, Mircea Cartarescu.

Ce se intampla cand Olivia Steer se apuca sa-i dea lectii de gramatica lui Mircea Cartarescu

Antivaxxera Olivia Steer a publicat o postare pe Facebook in care incearca sa-i explice poetului si scriitorului Mircea Cartarescu ca a folosit gresit un cuvant, pentru a ajunge rapid la una dintre temele sale favorite - vaccinurile. Raspunsul lui Cartarescu nu a intarziat: Doamna Olivia Steer, tocmai fiindca sunt nesigur, dupa 40 de ani de cariera ca scriitor si universitar, in privinta subtilitatilor limbii romane, mai consult dictionarele din cand in cand.

Olivia Steer ii cere scuze publice lui Mircea Cartarescu: Am fost orbita de certificatul sau de vaccinat

Olivia Steer ii cere scuze publice lui Mircea Cartarescu, dupa ce l-a acuzat ca a facut o greseala gramaticala. Fosta prezentatoare TV si-a motivat gestul: s-a lasat orbita de certificatul de vaccinat al scriitorului.

Olivia Steer il ironizeaza pe Mircea Cartarescu pentru o presupusa greseala gramaticala. Ce i-a raspuns scriitorul

Olivia Steer, cunoscuta pentru pozitia sa antivaccinare, il cearta pe Mircea Cartarescu pentru faptul ca ar fi facut o greseala gramaticala. Scriitorul roman a reactionat si i-a explicat fostei prezentatoare de televiziune de ce nu are dreptate.

Mircea Cartarescu ii da replica Oliviei Steer dupa ce l-a umilit public. Ce spune despre vaccinarea anti-covid-19

Mircea Cartarescu ii da replica Oliviei Steer, dupa ce ea l-a umilit public. Scriitorul roman, care a castigat multiple premii pentru lucrarile sale, a publicat un punct de vedere cu privire la atacul pe care vedeta l-a facut la adresa lui unul din care n-a lipsit o referire ironica la campania de vaccinare anti-covid-19, .

Olivia Steer, noi teorii ale conspiratiei: Au preluat controlul asupra lumii. E o preluare ostila, totalitarista

Olivia Steer a distribuit recent, pe pagina sa de Facebook, o postare plina de conspiratii, preluata de la avocatului Gheorghe Piperea. Subiectele principale ale articolului sunt jocul de culise si manipularea omeniirii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )