Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce a patit Adela Popescu, imediat dupa plecarea de la Pro TV: Asta e necazul

Playtech Playtech,
Ce a patit Adela Popescu, imediat dupa plecarea de la Pro TV: Asta e necazul

S-a aflat ce a patit Adela Popescu, imediat dupa plecarea de la Pro TV. Vedeta a petrecut cateva zile frumoase la munte, insa acolo a patit-o urat de tot. Ce s-a intamplat, citeste in articolul de mai jos. Adela Popescu, anut pe reteaua de socializare. Ce a patit cat a fost cu copiii la munte . continuă pe Playtech

Ce a facut Adela Popescu dupa ce a plecat de la PRO TV. Lora a murit de ras cand a vazut-o

Dupa anuntul noii sarcini, Adela Popescu a decis sa plece de la Pro TV. Acum, indragita prezentoare Vorbeste Lumea a surprins pe toata lumea. Ce a facut vedeta dupa doar cateva zile de concediu. Adela Popescu nu poate sta departe de Vorbeste Lumea Vinerea trecuta, Adela Popescu a anuntat ca este insarcinata pentru a treia .

Ce a patit Radu Pietreanu pe strada, imediat dupa Revelion. Nu i-a venit sa creada ca e posibil (exclusiv)

Radu Pietreanu, in varsta de 57 de ani, este partenerul lui Mugur Mihaiescu in trupa Vacanta Mare de mai bine de trei decenii. Acesta s-a confesat pentru pentru impact. ro:Niciodata, dar niciodata in cariera nu mi s-a mai intamplat sa fiu in centrul atentiei mass-media, cu prezente consistente pe ecranele principalelor televiziuni din Romania in acelasi .

Ce s-a intamplat cu Anca Turcasiu imediat dupa divort. Artista a facut marturisirea abia acum

Dupa mai bine de doua decenii de mariaj, in vara anului 2020, a uimit pe toata lumea cu anuntul despartirii definitive de Cristian Georgescu. Anca Turcasiu a povestit abia acum ce s-a intamplat imediat dupa divort. Anca Turcasiu a slabit enorm dupa divort in iulie 2020, Anca Turcasiu a postat pe contul sau de Facebook .

Revenire surpriza la Pro TV. Apare in noua emisiune, dupa tot scandalul de la alegeri

PRO TV anunta un nou sezon din Imperiul Leilor, care se anunta unul incendiar. Fata de primul sezon producatorii au anuntat cateva schimbari in componenta juriului ce va juriza propunerilor viitorilor antreprenori. Ultimul pe lista, la fel ca si in primul sezon, este Mohammad Murad, presedintele Phoenicia Group. Revenirea sa in echipa de jurati a .

Ce va fi difuzat la Pro TV in aceasta primavara!

Postul de televiziune Pro TV si-a pregatit deja grila de primavara. Vine cu surprize pentru telespectatori, noi sezoane ale unor show-uri de succes si proiecte ce spera sa doboare audientele. Iata ce va fi difuzat la Pro TV in aceasta primavara! .

PRO TV, lovitura nimicitoare televiziunilor concurente. A ingenunchiat pana si TVR

Si in anul 2020, meciurile echipei nationale au ramas cele mai urmarite programe. Toate aceste meciuri au fost transmise de PRO TV, in timp ce pentru Televiziunea Publica a fost primul an in care nu a avut niciun meci de fotbal transmis. PRO TV, lovitura nimicitoare televiziunilor concurente De mentionat este ca anul 2020 a .

Cove a dat-o de gol pe Lora, in direct la Pro TV. Ce i-a spus noua prezentatoare, in pauza publicitara: Te bat pentru asta

Cove a dezvaluit publicului larg ce-i urmareste cu drag la Vorbeste Lumea o discutie pe care a avut-o in spatele camerelor cu Lora. Cu ce s-a vaitat noua prezentatoare si de ce s-a rusinat atunci cand colegul ei de platou a spus in gura mare? Cove a dat-o de gol pe Lora. Prezentatorul a spus .

Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, umiliti de o vedeta la PRO TV. Nu l-am vazut mare mascul! Ce, plateste femeile?

Invaluita in mister si negare, relatia dintre Bianca Dragusanu si Gabi Badalau, traita in lux, in Maldive, bulverseaza pe toata lumea. Subiectul a fost comentat astazi de Cristina Cioran, la Vorbeste Lumea. Relatia Biancai Dragusanu cu Gabi Badalau, un mister. Cristina Cioran si-a dat cu parerea Bianca Dragusanu pare ca a uitat complet de Romania, .

Kanal D, cat Pro TV si Antena 1 la un loc, cu Survivor

Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania a inceput sambata seara, spre deliciul telespectatorilor care s-au uitat intr-un numar record la Kanal D. Iata cati oameni au urmarit aventurile Razboinicilor si ale Faimosilor din Republica Dominicana.

Joe Biden va lansa un apel la unitate, alaturi de trei fosti presedinti ai SUA, imediat dupa depunerea juramantului

Joe Biden si fostii presedinti ai SUA, Barack Obama, Bill Clinton si George W. Bush, vor lansa un apel la unitate pe 20 ianuarie, la scurt timp dupa ce Biden va depune juramantul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )