Libnet.ro
UNICEF

14:30

Sandel Balan rupe tacerea. Ce se intampla, de fapt, in casa fiicei lui si ce spune despre George Burcea

Playtech Playtech,
Sandel Balan rupe tacerea. Ce se intampla, de fapt, in casa fiicei lui si ce spune despre George Burcea

Andreea Balan a luat foarte in serios interdictiile Ordonantei Militare, mai ales ca e responsabila pentru sanatatea celor doua fiice ale sale. Izolata in casa cu cele doua micute si cu mama ei, Andreea Balan tine legatura cu fanii sai prin intermediul retelelor de socializare. Am incetat vizitele. E mai bine asa Tatal artistei, Sandel . continuă pe Playtech

Ce se intampla acum, de fapt, cu artistii Romaniei. Alexandru Arsinel rupe tacerea

Ordonanta Militara data, pe 25 martie, de Guvernul Romaniei, care consemneaza la domiciliu toata populatia si care le da voie persoanelor de peste 65 de ani sa iasa doar intre 11 si 13 nu i-a exceptat nici pe artisti. Actori, interpreti de muzica populara, toti au fost nevoiti sa-si anuleze spectacolele si sa se conformeze.

De ce a demisionat Victor Costache. Fostul ministru al Sanatatii rupe tacerea

O decizie care a luat pe toata lumea prin surprindere a fost cu siguranta demisia lui Victor Costache din fruntea Ministerului Sanatatii in plina criza sanitara. Vestea a starnit numeroase controverse in spatiul public. Iata adevaratul motiv pentru care fostul ministrul a renuntat la portofoliu. De ce a demisionat Victor Costache in urma unei discutii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )