Libnet.ro
UNICEF

20:00

Twitter a pierdut 5 miliarde de dolari dupa ce Trump a fost exclus definitiv de pe platforma

B1 B1,
Twitter a pierdut 5 miliarde de dolari dupa ce Trump a fost exclus definitiv de pe platforma

Actiunile de pe Twitter au scazut pana la 12% luni, dupa ce compania de socializare a suspendat definitiv contul presedintelui Donald Trump vineri seara. Scaderea pretului actiunilor a sters 5 miliarde de. continuă pe B1

Emisiunile de obligatiuni sustenabile au atins un nivel record de 732 de miliarde dolari in 2020

Piata globala a obligatiunilor sustenabile a crescut cu 29% anul trecut, pana la un nivel record de 732 miliarde dolari, stimulata de explozia emisiunilor pentru proiecte sociale, in contextul pandemiei de coronavirus, potrivit unui studiu BloombergNEF.

Twitter inchide conturi apropiatilor lui Trump, care sustin teorii conspirationiste

Twitter a declarat vineri ca a suspendat conturile fostului consilier al securitatii nationale al lui Trump, Michael Flynn, si al avocatului pro-Trump, Sidney Powell, in urma violentei de miercuri, a raportat prima data NBC News si a confirmat Business Insider.

DigiSport: Manny Pacquiao cere pedeapsa cu moartea si ofera recompensa de 10.000 de dolari, dupa crima oribila care a zguduit Filipine

Statul Filipine a fost zguduit de o crima care a avut loc chiar in noaptea de Anul Nou, iar fostul pugilist Manny Pacquiao 42 de ani) a fost extrem de afectat, pentru ca o cunostea pe victima.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2522 seconds )