Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alerta meteo ANM. Atentie, soferi! Polei si conditii grele in Romania, cum va fi vremea in weekend

Playtech Playtech,
Alerta meteo ANM. Atentie, soferi! Polei si conditii grele in Romania, cum va fi vremea in weekend

Administratia Nationala de Meteorologie a facut un anunt important despre cum va fi vremea in acest sfarsit de saptamana. Potrivit meteorologilor, in acest weekend vom avea parte de polei, vant si minune de pana la -4 grade Celsius. Alerta meteo ANM. Polei si conditii grele in Romania Desi suntem la jumatatea lunii decembrie, specialistii ANM . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Temperaturi nespecifice iernii. Cum va fi vremea de Craciun

Este alerta meteo de la ANM. Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat temperaturi nespecifice iernii pentru perioada urmatoare. Cum va fi vremea de Craciun, cititi un pic mai jos. Prognoza pentru 14-27 decembrie 2020. Cum va fi vremea de Craciun ANM a anuntat pentru urmatoarea perioada temperaturi nespecifice perioadei in care ne aflam, inclusiv de .

Alerta meteo ANM. Se schimba vremea in Romania: ce temperaturi vom avea

Potrivit meteorologilor, temperaturile o iau razna in toata Romania. Este o vreme nemaivazuta pentru aceasta perioada. in tara noastra, ziua de miercuri aduce temperaturi ridicate, de pana la 10 grade celsius. in sudul si estul Romaniei avem atmosfera inchisa, dar in rest, se arata putin si soarele. Se schimba vremea in Romania: ce temperaturi vom .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )