Libnet.ro
UNICEF

16:15

Atentie, soferi: urmeaza urgia din ianuarie 2021 pentru toti cei cu polite RCA

Playtech Playtech,
Atentie, soferi: urmeaza urgia din ianuarie 2021 pentru toti cei cu polite RCA

Pentru soferii din Romania, anul 2021 nu vine cu vesti bune, ba din contra. Si totul are legatura cu politele RCA. Soferii din Romania au de ce sa fie nemultumiti. Anul 2021 aduce. continuă pe Playtech

Peste 90% dintre consumatorii de energie nu stiu ca piata se va liberaliza la 1 ianuarie 2021

Peste 90% dintre consumatorii casnici de energie din Romania nu stiu ca piata va fi liberalizata complet de la 1 ianuarie 2021, intrucat autoritatile nu au informat suficient populatia ca urmeaza sa se intample acest lucru.

Cine va beneficia de medicamente gratuite de la 1 ianuarie 2021. Vesti bune pentru milioane de romani!

Vesti bune pentru milioane de romani, dupa ce s-a aflat ca vor beneficia de medicamente gratuite de la 1 ianuarie 2021. Milioane de romani va beneficia de medicamente gratuite. De cand intra in vigoare Legea La cererea Ministerului Sanatatii, Guvernul a aprobat in sedinta de vineri, 4 decembrie, Hotararea privind modificarea si completarea anexei la .

Cum te poti muta in Anglia de la 1 ianuarie 2021. Noile reguli stricte pentru romani

Unele aspecte ale viitoarei relatii dintre UE si Marea Britanie raman neclare. Negocierile intre UE si Britanici, si Brexitul, continua. Cu toate astea majoritatea aspectelor legate de cetatenii straini, si in special romani, sunt inca neclare. Brexitul si cum ii afecteaza pe cetatenii romani Au mai ramas doar 75 de zile pana la sfarsitul perioadei .

Comitetului National pentru Situatii de Urgenta: Elevii nu se intorc in unitatile de invatamant pana pe 11 ianuarie 2021

Elevii din Romania nu vor reveni la scoala mai devreme de 11 ianuarie 2021, potrivit Hotararii nr. 57 a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta si a calendarului scolar. Cursurile continua online.

Veste proasta pentru milioane de romani. Vor goli buzunarele si mai mult de la 1 ianuarie 2021

A fost cum a fost 2020, dar anul urmator vine chiar din ianuarie cu facturi mai mari. E vorba acum de curentul electric si de-o majorare. in cazul celor peste 2,8 milioane de consumatori care sunt.

Noua din 10 consumatori nu stiu ca se liberalizeaza piata de energie electrica la 1 ianuarie 2021. Companiile nu au trimis inca oferte

Piata de energie electrica se liberalizeaza complet, incepand cu data de 1 ianuarie 2021, iar mai mult de noua romani din zece inca nu stiu acest lucru. Vina este si a furnizorilor, care au uitat sa ii informeze sau doar s-au facut ca ii informeaza.

Atentie, soferi: dezastru pentru masinile pe benzina si motorina. Se intampla cu Euro 7

Uniunea Europeana se pregateste sa vina cu noi reguli dure impuse producatorilor, odata cu adoptarea normei de poluare Euro 7. Iata ce inseamna asta pentru constructori si cu ce modele de.

Atentie, soferi! Nu se circula pe DN 1A, in zona localitatii Babarunca

Circulatia este oprita pe DN 1A din cauza ninsorii si a zapezii depusa pe carosabil. Drumarii anunta.

Principalele schimbari dupa Brexit. Noi constrangeri pentru cetatenii UE dupa 1 ianuarie 2021

Incepand cu prima zi a anului 2021, odata cu intrarea in vigoare a Brexitului, multe aspecte dintre Regatul Unit si Uniunea Europeana vor suferi modificari. Printre acestea, turismul, studii superioare si.

Benzina si motorina se scumpesc de la 1 ianuarie 2021. Acciza care scumpeste carburantii

Potrivit Ministerului Finantelor, nivelul accizelor aplicabil in anul 2021 a fost stabilit prin actualizarea cu cresterea preturilor de consum comunicata oficial de Institutul National de Statistica.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )