Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cod rutier 2019. Motivul nebanuit pentru care soferii risca amenzi usturatoare, chiar daca au anvelope de iarna

Playtech Playtech,
Cod rutier 2019. Motivul nebanuit pentru care soferii risca amenzi usturatoare, chiar daca au anvelope de iarna

Conducatorii auto din Romania risca sa primeasca amenzi usturatoare, in aceasta perioada, chit ca au montate pe vehicule anvelopele de iarna. Politistii ii pot amenda pe soferi din mult mai multe motive, pe langa cele cunoscute. Cauciucurile speciale trebuie sa faca fata intemperiilor, cum ar fi poleiul si gheata, dar si sa indeplineasca anumite conditii. continuă pe Playtech

Gigi Becali, chemat la DNA. Motivul nebanuit pentru care trebuie sa dea explicatii patronul FCSB

Gigi Becalii a fost chemat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Potrivit unor surse, patronul FCSB s-a prezentat in fata procurorilor pentru a da declaratii in dosarul lui Puiu Popoviciu, in care latifundiarul a fost acuzat de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului. Gigi Becali a ajuns la DNA: Am fost chemat pentru a ridica o .

Cod Rutier 2019. Greseala din trafic care ii poate lasa pe soferi fara permis auto pentru un an. Politistii nu trec cu vederea acest detaliu

Noul Cod Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie si prevede pedepse usturatoare. O greseala din trafic ii poate lasa pe soferi fara permis auto pentru un an. Cod Rutier 2019. Un an fara permisul auto pentru o greseala din trafic Codul Rutier 2019 a intrat in vigoare pe 12 octombrie. Pe langa .

Motivul halucinant pentru care alta persoana poarta mai intai pantofii reginei Marii Britanii

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii are preferinte foarte stranii, cand vine vorba de codul vestimentar pe care il respecta cu strictete. Exista o persoana care a primit misiunea de a purta orice pereche de incaltaminte, inainte ca acestea sa ajunga la Suverana Angliei. E in mod cert un obicei straniu, dar care face .

Motivul neasteptat pentru care un tata si-a batut cele trei fiice cu biciul

Judecatoria Aiud a motivat decizia prin care a condamnat un barbat in varsta de 43 de ani la 6 ani si 10 luni de inchisoare dupa ce si-a batut cu biciul cele trei fiice minore. Judecatoria Aiud a decis,.

Dezvaluiri uluitoare in cazul Caracal! Motivul pentru care mama Luizei Melencu i-a declarat razboi unchiului Alexandrei Macesanu

Mama Luizei Melencu nu vrea sa mai auda de Alexandru Cumpanasu, dupa ce candidatul la alegerile prezidentiale a mintit-o ca are probe care dovedesc faptul ca fata ei se afla in Italia, alaturi de Alexandra Macesasnu. De partea Cealalta, Cumpanasu a anuntat ca rupe legatura cu familia Melencu si se concentreaza pe cautarea Alexandrei. Cazul .

Caru cu vedete: Motivul pentru care Adelina Pestritu a vorbit in romaneste pe covorul rosu la gala din America; Bebe Cotimanis, indragostit ca un adolescent. Ipostaza romantica in care a aparut

Bebe Cotimanis, indragostit ca un adolescent. Ipostaza romantica in care a aparut alaturi de femeia pentru care a divortat dupa 17 ani. Bebe Cotimanis isi traieste, realmente, a doua tinerete. Actorul. Colin Firth, marcat si total schimbat de problemele din casnicie. Cum arata actorul din Bridget Jones. Actorul este casatorit din 1997 cu producatorul italian de film, Livia, 49 de ani si.

Demi Moore i-a socat pe fani. Motivul pentru care nu a vorbit timp de 3 ani cu fiicele ei

Celebra actrita Demi More si-a socat fanii. Vedeta a dezvaluit de curand ca nu a vorbit cu fiicele sale timp de cativa ani. Ruptura din familia lor a venit si dupa ce aceasta s-a despartit de sotul mai tanar, Ashton Kutcher, cu care a fost maritata in perioada anilor 2005 si 2013. Cunoscuta prezenta de .

Ionut Negoita, patronul lui Dinamo, acuzatii dure catre Viorel Catarama. Motivul pentru care s-au intrerupt negocierile intre cei doi

Ionut Negoita il acuza pe Viorel Catarama ca s-a aratat preocupat de preluarea clubului Dinamo doar pentru a-si face campanie inainte de alegerile prezidentiale, dupa ce negocierile dintre cei doi s-au intrerupt. Catarama a obtinut un scor rusinos in primul tur de scrutin 46. 232 de voturi, reprezentand 0,54%). Ionut Negoita il acuza pe Viorel Catarama .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Roman stabilit in Germania, adevaratul motiv pentru care a votat: Azi simt ca e cumva diferit

Catalin Luchian, un roman stabilit in Berlin, Germania, a marturisit care este motivul pentru care a decis sa voteze la alegerile prezidentiale din 2019.

Motivul pentru care Marian Godina a votat la prima ora a diminetii. Ce i-a marturisit unui curios

Ziua alegerilor a sosit. Romanii isi pot exercita astazi dreptul de vot, in primul tur al alegerilor prezidentiale si isi vor alege viitorul presedinte pentru urmatorii cinci ani. Votarea a inceput duminica ora 7. 00 si se incheie la ora 21. Prin exceptie, votarea in strainatate s-a desfasurat si pe parcursul zilelor de vineri si sambata imediat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )