Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cod rutier 2021. Amenda pe care o primesc soferii pentru aceasta greseala. Planul secret al Politiei

Playtech Playtech,
Cod rutier 2021. Amenda pe care o primesc soferii pentru aceasta greseala. Planul secret al Politiei

In noul Cod rutier 2021, ca si in cele din anii trecuti, exista amenzi minime pentru greselile din trafic. Chiar daca unele dintre greseli sunt neintentionate, sunt generatoare de posibile accidente. in anii trecuti existau legende despre agenti de la rutiera degizati in simpli soferi in trafic. Acestia, conform ideii, patrulau incognito si urmareau soferii, . continuă pe Playtech

Horoscop 24 ianuarie 2021. Zodia care, in sfarsit, obtine ceea ce si-a dorit

Astrele vin cu noi previziuni pentru cei 12 nativi pentru ziua de 24 ianuarie 2021. Ce se va intampla cu acestea si care e vestea buna pe care urmeaza sa o primeasca unii dintre ei? Iata daca te afli printre norocosi! Horoscop 24 ianuarie 2021. Ce se anunta pentru zodii? Berbec iti este recomandat .

Horoscop 23 ianuarie 2021. Zodia care castiga bani multi

Astrele vin cu noi previziuni pentru cei care cred in zodii. Ce se arata pentru semne pentru inceputul de weekend si care e nativul cel mai norocos pe partea financiara? Afla daca esti tu! Horoscop pentru 23 ianuarie 2021 Berbec Nu stai extraordinar pe partea financiara, dar pe de alta parte te poti bucura .

Horoscopul banilor 22-24 ianuarie 2021. Zodia care are mare noroc in weekend

Banii reprezinta un subiect presant pentru fiecare dintre noi. Daca vom avea noroc de belsug din punct de vedere financiar in weekendul 22024 ianuarie afla din horoscopul banilor. Previziuni astrale ale specialistilor anunta o zodie extrem de norocoasa la acest capitol zilele urmatoare. Horoscopul banilor in perioada 22-24 ianuarie 2021 Berbec Nativii acestei zodii .

Horoscop bani februarie 2021. Zodia care pune mana pe bani, dar sufera in iubire

Vedeta lunii februarie, precum si in luna precedenta, este zodia Varsator, datorita faptului ca in aceasta perioada este tranzitata de planetele Jupiter, Saturn, Mercur, Soare si Venus. Prin urmare, vor exita multe sanse de venit pentru ea. in schimb, pentru alti cativa nativi, banii vor ramane un vis. Iata ce pevestesc astrele. Horoscop bani pentru .

Horoscop 2021. Femeile care cuceresc orice barbat. Zodiile cele mai pasionale

Astrele aduc in prim-plan care sunt semnele zodiacale sub care se nasc femeile care pot sa cucereasca absolut orice barbat. Care sunt cei mai pasionati nativi? Vezi daca te afli printre doamnele supreme ale horoscopului! Horoscop 2021. Care sunt cele mai pasionale zodii? Unele zodii feminine ies clar in evidenta in ceea ce priveste pasiunea .

Horoscop zilnic - joi, 21 ianuarie 2021. Nativii care se vor confrunta cu probleme de sanatate. Urgent trebuie sa mearga la un control medical

Nativii Pesti trebuie sa mearga la medic, pentru un control. Vezica biliara le aduce numai probleme. Horoscop pentru joi, 21ianuarie 2021, pentru fiecare zodie Zodia.

Horoscop joi 21 ianuarie 2021. Mari probleme de sanatate pentru o zodie, chiar azi

Astrele indica faptul ca una din zodii va avea mari probleme de sanatate. Vezi daca e vorba despre tine si care sunt primejdiile la care te expui! Ce spun specialistii despre cei 12 nativi ai horoscopului pentru ziua de joi, 21 ianuarie? Horoscop joi, 21 ianuarie 2021. O zodie are probleme de sanatate Berbec .

Horoscop zilnic - miercuri, 20 ianuarie 2021. Nativii care isi vor schimba jobul curand

Nativii Gemeniau parte de un nou inceput. E posibil sa-si schimbe jobul. Horoscop pentru miercuri, 20ianuarie 2021, pentru fiecare zodie Zodia.

COVID-19: Care sunt conditiile pentru accesul in Franta. MAE, precizari de ultima ora

Romanii care doresc sa calatoreasca in Franta trebuie sa cunoascacele mai recente conditii impuse de guvernul francez. Autoritatile de la Paris au transmis cele mai recente informatii prin intermediul.

Numerele de telefon la care poti suna pentru programarea la vaccinul anti-COVID-19

Programarea pentru vaccinarea anti-COVID-19 se poate face prin intermediul platformei oficiale create de STS, prin intermediul medicului de familie, dar si telefonic. Guvernul Romaniei pune la dispozitie mai multe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )