Libnet.ro
UNICEF

14:15

Cum prelungesti viata turbinei pe BMW. 3 trucuri care te vor scuti de cheltuieli

Playtech Playtech,
Cum prelungesti viata turbinei pe BMW. 3 trucuri care te vor scuti de cheltuieli

Multi soferi, fie ca au BMW sau alta masina, ajung sa strice turbina de pe vehiculul lor pentru ca nu cunosc cateva reguli simple. Mai toate piesele de la masina se uzeaza la un moment. continuă pe Playtech

Medicamentele care vor ucide mai multi oameni decat cancerul. Orice roman le poate cumpara din farmacie

Antibioticele sunt medicamente care pot salva vieti, insa acestea devin daunatoare daca sunt luate la intamplare. Bacteriile dezvolta toleranta in timp si devin superbacterii, car provoaca infectii aproape imposibil de tratat. Se estimeaza ca in anul 2050 superbacteriile vor ucide mai multi oameni decat cancerul. Consumul iresponsabil de antibiotice va ucide mai multi oameni decat .

Premierul Orban: Cred ca e timpul ca Romania sa se duca in directia in care vor intreprinzatorii, oamenii cu initiativa

Prim-ministrul Ludovic Orban a afirmat miercuri seara ca este timpul ca Romania sa se duca in directia in care vor s-o duca intreprinzatorii, oamenii cu initiativa, relateaza Agerpres.

Utile: Cati bani se castiga dintr-un video cu un milion de vizualizari pe YouTube; Cinci tehnologii care vor schimba totul

Iti e foame tot timpul? Care sunt cauzele. Cinci tehnologii care vor schimba totul. Probabil ati auzit de Bitcoin.

Unde pot dona romanii care vor sa ajute albanezi afectati de cutremurul devastator

Romanii care vor sa ajute sinistratii albanezi afectati de cutremurul devastator din 26 noiembrie pot face donatii folosind portalul creat special in acest scop. Un reprezentant al guvernului albanez a.

Unde pot dona romanii care vor sa ajute albanezii afectati de cutremurul devastator

Romanii care vor sa ajute sinistratii albanezi afectati de cutremurul devastator din 26 noiembrie pot face donatii folosind portalul creat special in acest scop. Un reprezentant al guvernului albanez a.

Turistii europeni care vor vizita Marea Britanie vor putea avea nevoie de pasaport si de viza electronica

Premierul Boris Johnson a anuntat luni un plan care prevede introducerea unei vize electronice, dupa modelul celei americane. in practica, inainte de a pleca la Londra, persoana interesata va trebui sa solicite o autorizatie online si va fi necesar sa o faca cu cel putin trei zile inainte de calatorie, potrivit Rador.

Horoscop: Cele patru zodii care vor primi nuieluse de Mos Nicolae

Decembrie este luna cadourilor si toatalumea ii asteapta pe Mos Nicolae si Mos Craciun. Nu toate zodiile vor fi insa rasplatite de astre, spun astrologii.

Au fost creati neuronii artificiali care vor putea trata boli

Oamenii de stiinta au reusit sa creeze neuroni artificiali care ar urma sa aiba o serie de aplicatii, inclusiv contribuirea la tratarea unor boli. O echipa de cercetatori din cadrul.

Ciolacu pregateste ruperea PSD de Era Dragnea. Cine sunt greii partidului care vor fi trecuti in rezerva

Marcel Ciolacu pregateste un nou PSD: partidul va abandona total lupta cu statul paralel, va abroga legea care a deschis portile puscariilor, se va delimita de Sectia Speciala pentru magistrati, Florin.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )