Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum schimba Uber modul in care sunt tratati clientii care fac probleme

Playtech Playtech,
Cum schimba Uber modul in care sunt tratati clientii care fac probleme

Uber considera ca poate sa creeze un mediu mai sigur si mai bun atat pentru clienti, cat si pentru soferi. in acest sens, acea evaluare de la finalul cursei va fi mai importanta ca. continuă pe Playtech

INTERVIU- Profesor de Harvard: Investitiile in unicorni gen Uber sau WeWork sunt ca drogurile - te simti bine, dar iti fac rau

Investitiile in startup-uri de tehnologie care au ajuns rapid sa fie evaluate ca unicorni, ca Uber sau WeWork, sunt atractive, dar in realitate fac rau, asemeni consumului de droguri - a spus, intr-un interviu acordat StartupCafe. ro, la Helsinki, economistul american Daniel Isenberg, profesor de antreprenoriat care a predat la Harvard Business School si Babson College.

Care sunt spitalele din Capitala care au ramas fara apa calda si caldura. Ce se intampla cu pacientii

Apa calda este din nou o problema pentru Bucuresteni. Cea mai grava parte este ca acest lucru lipseste si in unele spitale din Capitala. Ce se intampa acum cu pacientii si care sunt solutiile de compromis pentru cele mai importante blocuri operatorii care au nevoie de caldura ? Spitale din Bucuresti fara apa calda Criza .

Ministrul Violeta Alexandru, socata de conditiile in care sunt tinuti oamenii la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica pentru Adulti cu Handicap

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a publicat, pe Facebook, mai multe fotografii de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica pentru Adulti cu Handicap, de la Urlati, acuzand conditiile absolut improprii in care sunt tinuti cei 179 de oameni care au nevoie de ajutor si tratamentul la care sunt supusi in asa-zisul izolator.

HOROSCOP. Care sunt cele mai atractive calitati ale fiecarei zodii

Fiecare nativ din zodiac se bucura de anumite calitati care ii atragpe cei din jur ca un magnet. Iata care sunt atuurile fiecarei zodii: HOROSCOP. Inteligenta, umorul, personalitatea-.

Parlamentul European declara URGENTA CLIMATICA. Care sunt masurile IMEDIATE

Majoritatea membrilor Parlamentului European au votat joi o rezolutie simbolica prin care declara urgenta climatica in Europa. Parlamentul cere ca UE sa se angajeze in cadrul Conferintei ONU sa atinga.

Imagini DRAMATICE cu o parte din oile care sunt in viata, dupa mai bine de 48 de ore de AGONIE pe vaporul din Portul Midia (VIDEO)

Imagini cutremuratoare pe vasul plin de oi care s-a scufundat, duminica, in Portul Midia. Un reprezentant al Asociatiei Arca Animal -Letea Wild Horses a urcat pe nava, marti, la mai bine de 48 de ore.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )