Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dotarile masinilor pe care cei mai multi soferi le utilizeaza gresit. Atentie! Pot provoca accidente

Playtech Playtech,
Dotarile masinilor pe care cei mai multi soferi le utilizeaza gresit. Atentie! Pot provoca accidente

Numerosi soferi romani folosesc dotarile masinilor gresit. Cea mai mare problema este ca astfel de obiceiuri ii pun pe alti soferi si pe pietoni in pericol si pot provoca accidente. Asadar, ia aminte la ce se spune in articol si corecteaza-ti obiceiurile care te pun si in pericol, dar creeaza si defectiuni masinii. Masinile care . continuă pe Playtech

Incidente grave la BAC 2019, Limba Romana. Mai multi elevi au fost eliminati. Care a fost motivul

Incidentele nu se tin departe de examenul de Bacalaureat nici anul acesta. Care sunt cele mai grave care s-au petrecut? Pentru ce au riscat elevii eliminarea din examenul maturitatii? Incidente grave BAC 2019. Elevi eliminati de la Limba Romana Numerosi candidati au fost eliminati de la examenul de Bacalaureat dupa ce au incercat fraudarea acestuia.

Trafic blocat pe DN 13 A, dupa ce mai multi copaci au fost doborati de vant

Traficul rutier pe DN 13 A, in judetul Harghita, este blocat, miercuri, dupa ce mai multi copaci au .

Siria: Coalitia internationala spune ca a omorat mai multi agenti afiliati Al-Qaida

Coalitia internationala antijihadista a a anuntat luni ca a omorat mai multi lideri afiliati Al-Qaida din nord-vestul Siriei, relateaza AFP.

Soferi teribilisti surprinsi in timp ce conduceau in zig zag. Doi pasageri erau iesiti pe geamuri. VIDEO

Mai multi soferi au condus in zig zag pe un drum national din judetul Suceava, in timp ce doi dintre pasageri erau iesiti pe geamuri, punand in pericol vietile participantilor la trafic. Imaginile au fost surprinse de camera de bord instalata de un alt sofer pe bordul masinii sale. Soferi teribilisti surprinsi in timp ce .

Incidente la BAC 2019. Mai multi elevi au fost eliminati de la examen

Incidente la BAC 2019. Un candidat care a sustinut a doua proba scrisa a bacalaureatului la Liceul Tehnic Alexe Marin din municipiul Slatina a fost surprins in timp ce incerca sa copieze cu ajutorul telefonului.

Mai multi oameni din Brasov au auzit zgomote ciudate care veneau dintr-o gura de canal. Ce au gasit atunci cand au reusit sa se uite in canalizare

Un pui de urs, care a cazut intr-un canal colector aflat in curtea unei societati comerciale din orasul Victoria, a fost salvat, reusind sa se catere pe un trunchi de brad introdus in canal in acest.

Unde gasesti cei mai ieftini carburanti. Consiliul Concurentei lanseaza aplicatia Monitorul preturilor carburantilor. Cum functioneaza

Consiliul Concurentei lanseaza luni aplicatia Monitorul preturilor carburantilor, cu ajutorul careia consumatorii pot afla care sunt benzinariile cele mai apropiate si pot vedea daca le convine sau nu pretul afisat.

Cum se prepara delicioasa prajitura Parlament. Desertul ii cucereste si pe cei mai pretentiosi pofticiosi

Intre ingredientele de care aveti nevoie ca sa preparati prajitura se numara ouale, nucile, biscuitii, crema de ciocolata. Reteta este simpla si nu foarte costisitoare. Timpul de preparare nu depaseste o ora.

Unul dintre cei mai simpatici antrenori din fotbalul romanesc este grav bolnav. Mesaje catre suporteri pentru strangere de fonduri

Politehnica Iasi si ACS Poli Timisoara fac apel la fani pentru a-l sustine prin donatii pe Ionut Popa, care este grav bolnav.

Cei mai religiosi voievozi medievali ai romanilor: de ce a ridicat Stefan cel Mare zeci de biserici si manastiri

Stefan cel Mare a fost cel mai prolific ctitor de biserici din istoria Moldovei, insa si alti domnitori medievali i-au urmat exemplul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )