Libnet.ro
UNICEF

06:45

Imagini apocaliptice, in sectorul 6. Doua masini, ingropate la propriu in asfalt

Playtech Playtech,
Imagini apocaliptice, in sectorul 6. Doua masini, ingropate la propriu in asfalt

Doua masini au fost ingropate, la propriu, in asfalt, in seara de duminica. Momentele socante s-au petrecut in Capitala, fiind sesizate la putin timp dupa inchiderea oficiala a urnelor de vot. Cateva imagini cu autoturismele avariate au fost postate in mediul online, spre groaza celor care sunt soferi si nu si-ar fi dorit sa isi . continuă pe Playtech

FOTO Doua masini au cazut intr-o groapa sapata de RADET. Un sofer ranit

Consilierul PNL Ciprian Ciucu a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu doua masini cazute intr-o groapa sapata de RADET. in imagini se observa o masina cazuta cu totul in groapa. UPDATE: Anuntul Politiei Capitalei.

Seful Termoenergetica explica de ce nu era semnalizata groapa din Capitala in care au cazut doua masini: Doua persoane au aruncat semnele

Doi indivizi ar fi iesit dintr-un bar si ar fi aruncat cele 9 semnalizatoare care anuntau groapa sapata de Radet in Capitala in care au gasit cele doua masini, duminica seara. Cel putin asa sustine Alexandru Burghiu, seful Termoenergetica societate care preia activitatea RADET).

De ce nu era semnalizata groapa in care au cazut doua masini una peste alta? Burghiu: Doua persoane ar fi iesit dintr-un bar si au aruncat semnalizatoarele

Alexandru Burghiu, seful Termoenergetica societate care preia activitatea RADET) a declarat, pentru Mediafax, ca doi indivizi, care au iesit initial dintr-un bar, ar fi aruncat cele 9 semnalizatoare in groapa in care au cazut duminica seara cele doua masini.

Mistere si contradictii in cazul gropii din Capitala in care au cazut doua masini

Doua masini au plonjat, duminica seara, intr-o groapa sapata in mijlocul carosabilului de pe Aleea Compozitorilor si doar sansa soferilor a facut ca accidentul sa nu se lase cu vieti pierdute sau cu rani grave, ci doar cu avarii serioase pentru cele doua autoturisme. Dincolo de haosul creat, accidentul ridica din nou problema unei legislatii rutiere invechite.

Amenda de 3.000 de lei pentru RADET dupa accidentul cu doua masini

Politistii au aplicat, luni, o amenda in valoare de 3. 045 de lei, dupa accidentul cu cele doua masini care au cazut intr-un sant sapat in carosabil, parte a unor lucrari RADET, pentru ca acordul pentru restrictii rutiere era expirat.

Schela desprinsa de vantul puternic de pe fatada unui bloc din Capitala! Doua masini au fost avariate

Apar noi probleme in Capitala din cauza avertizarii de vant puternic. in sectorul 2 al Capitalei, o schela s-ar fi desprins de cladirea pe care era amplasata si bucati din aceasta schela ar fi.

Incident in Drumul Taberei: Doua masini au cazut intr-o groapa insuficient semnalizata

Doua autovehicule au cazut intr-un sant sapat pe carosabil pentru o lucrare de termoficare Radet in zona Drumul Taberei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )