Libnet.ro
UNICEF

14:30

Masura pentru soferi care a intrat in vigoare din luna iunie. Ce trebuie sa ai obligatoriu in masina

Playtech Playtech,
Masura pentru soferi care a intrat in vigoare din luna iunie. Ce trebuie sa ai obligatoriu in masina

Anunt de ultima ora pentru soferi! De acum, conducatorii auto nu vor mai putea folosi fraudulos tahograful. Acesta va urma sa fie inlocuit cu unul inteligent ce va trebui instalat obligatoriu pe masinile de transport care au fost inmatriculate dupa data de 15 iunie 2019. Tahograf inteligent, instalat obligatoriu pe masini Tahograful inteligent a fost . continuă pe Playtech

Lovitura pentru cei care au masini diesel. Ce masuri vor lua statele UE pentru a combate poluarea

Cei care au masini diesel ar putea sa primeasca o noua lovitura din partea autoritatilor. Motivul este, evident, poluarea excesiva din marile orase, asa ca Uniunea Europeana va lua noi masuri pentru a o combate. Lovitura pentru cei cu masini diesel, dar in beneficiul lor in toata aceasta batalie cu poluarea, un inamic pe care .

Modul inedit prin care o soferita din Prahova a incercat sa-i pacaleasca pe politisti. Ce au descoperit oamenii legii la scurt timp

O soferita din Prahova a fost oprita de politistii rutieri pentru ca a intrat cu bolidul pe care il conducea intr-o zona cu acces interzis. Ca sa scape, tanara a incercat o modalitate indita.

BVB: Maxim istoric pentru indicele care include si dividendele

BET-TR, indicele de tip total return care include si dividendele acordate de companiile din BET, a d.

Faze tari: Fuego a impodobit in iunie bradul de Craciun; O femeie si-a regasit prima masina, dupa 20 de ani; Costumul de baie care te transforma pe plaja din femeie in barbat

Cercetatorii au creat primul brat robotic care poate fi controlat fara ajutorul unui implant cerebral. in prezent, pentru a controla un. Povestea din spatele pozei virale in care soacra s-a imbracat in rochie de mireasa la nunta fiului: ce spune nora sa. Povestea spusa de mireasa a carei.

ATENTIONARE pentru romanii care pleaca in concediu in Grecia! GREVA GENERALA

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Federatia Navala Panelena a anuntat organizareaunei greve, de 24 de ore,.

Panica pe Aeroportul Otopeni. Imaginile au fost surprinse de un barbat care se intorcea din Viena. VIDEO

Romania ma omoara. Sau cel putin incearca, constant spune un om dupa cele intamplate pe 24 iunie, pe la ora 00:30 ora locala, pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni. Pentru a si dovedi cele spune, barbatul, care se intorcea din Viena, a filmat scenele de panica petrecute luni. Panica pe Aeroportul Otopeni. Romania ma .

MAE: Avertisment pentru romanii care pleaca in vacanta in Grecia. Risc ridicat de incendii din cauza caniculei si vantului!

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecua ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de incendiu.

HOROSCOP. Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Ce ne transmit numerele care fac parte din viata noastra

Magia Zilei cu Mihai Voropchievici. Numerele fac parte din viata noastra. Numarul 1 reprezinta inceputul, puterea creativa, spuneMihai Voropchievici. 1 e numarul lui Dumnezeu, din.

Patru romani au fost arestati pentru un jaf inspirat parca din filme. Au furat carti de patrimoniu in valoare de doua milioane de euro

Patru romani au fost arestati pentru un jaf inspirat parca din filme. Cu doi ani in urma au furat carti de patrimoniu in valoare de douamilioane de euro dintr-un depozit din Londra. Iar operatiunea pare.

Aplicatia care elimina oamenii din poze ascunde o metafora elaborata

O noua aplicatie te ajuta sa faci pozele acelea spectaculoase la muzee si in locuri publice, prin eliminarea persoanelor din cadru intr-o maniera suprinzator de eficienta. Exista foarte.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2038 seconds )