Libnet.ro
UNICEF

00:06

5 metode care vor ajuta orice sofer sa iasa din impas. Cum poti sa-ti dezaburesti rapid masina

Playtech Playtech,
5 metode care vor ajuta orice sofer sa iasa din impas. Cum poti sa-ti dezaburesti rapid masina

Pe timpul iernii, aburirea geamurilor se dovedeste a fi o adevarata problema pentru conducatorii auto. Cei mai multi soferi se confrunta cu acest lucru constant in acest anotimp si asta pentru ca umiditatea aerului exterior scade, la fel si temperatura odata cu aceasta. Daca geamurile se aburescmai des decat ar trebui, e posibil sa faci . continuă pe Playtech

Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Rugaciunea care iti indeplineste orice dorinta

Intrarea Maicii Domnului in Biserica 21 noiembrie 2019 este considerata si Sarbatoarea Luminii, o zi in care credinciosii sunt indemnati la bunatate si credinta, dar este si o zi in care se considera.

RUGACIUNEA care iti iNDEPLINESTE orice dorinta: NEAPARAT trebuie sa o spui in aceasta mare SARBATOARE

Pe 21 noiembrie este mare sarbatoare! MOMENTE CUMPLITE PENTRU CATALIN BOTEZATU! DESIGNERUL A AJUNS DIN NOU LA SPITAL. MEDICII AU RAMAS SOCATI DE CE AU SCOS Este vorba despre Intrarea Maicii Domnului din.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Toti soferii care vor transporta buletinele de vot, verificati de politisti cu aparatul alcooltest

Toti soferii care efectueaza transportul buletinelor catre sectiile de votare din Bucuresti vor fi testati cu aparatele alcooltest, politistii urmand sa verifice.

Cine este barbatul care a lovit cu masina ursul din Harghita. Ce spune soferul despre accident

A fost gasit barbatul care a dat cu masina peste ursul din Harghita. Cazul brutal al agoniei ursului a facut inconjurul tarii. Romanii s-au infiorat la modul in care au rezolvat autoritatile problema si la felul in care a fost privita situatia. Ce a spus cel care a provocat evenimentul tragic? Prima declaratie a barbatului .

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )