Libnet.ro
UNICEF

16:16

Se modifica legea circulatiei. Noi sanctiuni pentru soferi. Ce se intampla cu cei care folosesc telefonul la volan

Playtech Playtech,
Se modifica legea circulatiei. Noi sanctiuni pentru soferi. Ce se intampla cu cei care folosesc telefonul la volan

Noi sanctiuni li se pregatesc soferilor! Legea circulatiei va suferi modificari, luni -12 august, in urma carora soferii vor fi aspru sanctionati. Potrivit noilor reguli, va fi taxata. continuă pe Playtech

Guvernul va modifica maine legea circulatiei, cu noi sanctiuni pentru folosirea oricarui fel de dispozitiv mobil Permis suspendat pentru cei care, in acelasi timp, incalca si alta regula de circulatie

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de luni un proiect de ordonanta de modificare a OUG 1952002 privind circulatia pe drumurile publice prin care se introduc noi sanctiuni in cazul folosirii inadecvate de catre conducatorii de vehicule a telefoanelor mobile sau a oricarui dispozitiv mobil prevazut cu functia de inregistrare ori redare text, foto sau video, atunci cand se afla in timpul mersului, transmite Agerpres.

Guvernul pregateste noi sanctiuni pentru soferi: ,,Un mecanism mai aspru de sanctionare

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de luni un proiect de ordonanta de modificare a OUG 1952002 p.

Guvernul va introduce noi sanctiuni pentru folosirea inadecvata a telefonului mobil de catre conducatorii auto

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de luni un proiect de ordonanta de modificare a OUG 1952002 privind circulatia pe drumurile publice prin care se introduc noi sanctiuni in cazul folosirii inadecvate de catre conducatorii de vehicule a.

Veste PROASTA pentru soferi: Ce se intampla cu ROVINIETA

Lovitura pentru soferi in plin sezon turistic. Acestia vor trebui sa scoata mai multi bani din buzunar odata cu scumpirea rovinietei.

Guvernul va introduce noi sanctiuni in cazul folosirii inadecvate a telefonului la volan

Guvernul urmeaza sa adopte in sedinta de luni un proiect de ordonanta de modificare a OUG 1952002 privind circulatia pe drumurile publice prin care se introduc noi sanctiuni in cazul folosirii inadecvate de catre conducatorii de vehicule a telefoanelor mobile sau a oricarui dispozitiv mobil prevazut cu functia de inregistrare ori redare text, foto sau video, atunci cand se afla in timpul mersului.

Legea pensiilor: Noua FACILITATE pentru pensionari!

Noua lege a pensiilor prevede acordarea de noi facilitati pentru pensionari. WOW, E SEXY MAMA! SI-A FACUT DE RAS BAIATUL! INCREDIBIL CUM A FOST FILMATA! TOTI BARBATII POFTESC LA EA! GALERIE FOTO) Este.

Care sunt romanii care si-au pierdut dreptul la pensie. Legea este foarte clara pentru aceasta categorie

Tot mai multi romani si-au pierdut dreptul la pensie in ultimul perioada. Detalii importante din sistemul public de pensii au iesit la iveala, in urma unui raport din care reiese clar situatia actuala a pensionarilor. Cine sunt cei care nu mai primesc venitul minim garantat, puteti afla din materialul urmator! Cine sunt romanii care si-au .

LOVITURA pentru soferi! Vor fi introduse noi AMENZI RECORD! Detalii de ultim moment

Guvernul intentioneaza sa mareasca amenzile acordate pentru aceasta abatere de la Codul Rutier. Proiectul de ordonanta de urgenta a aparut pe site-ul Ministerului Transporturilor. Planul este sa se.

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2559 seconds )