Libnet.ro
UNICEF

15:30

Toti soferii sunt cu ochii pe pompa: asa ceva nu s-a mai intamplat in 35 de ani cu benzina si motorina

Playtech Playtech,
Toti soferii sunt cu ochii pe pompa: asa ceva nu s-a mai intamplat in 35 de ani cu benzina si motorina

Inceputul lui 2021 a venit cu cateva vesti importante pentru piata petroliera, pentru benzina si motorina si, in definitiv, pentru soferi. Iar SUA tocmai si-au numit noul. continuă pe Playtech

Primul artist vaccinat in Romania. Cum a fost posibil asa ceva

Primul artist din Romania care a ales sa se vaccineze vine acum cu detalii despre cele petrecute. Cum a putut sa primeasca serul atat de repede? Despre cine este vorba si care sunt primele informatii legate de starea sa de sanatate? Primul artist vaccinat din Romania. Detalii despre starea acestuia Au trecut cateva zile de .

Ce le-a spus Pepe copiilor sai, imediat dupa despartirea de Raluca Pastrama. Nimeni nu ar fi crezut asa ceva

Divortul dintre Pepe si Raluca Pastrama inca face valva in lumea mondena. Ce a decis sa le spuna solistul fetitelor sale la scurt timp de separarea de mama lor. Cum a ales sa gestioneze acest eveniment? Ce le-a spus Pepe fetitelor sale dupa separarea de mama lor? Fanii cuplului inca sunt socati de despartirea care .

Un milion de euro pentru 20 de angajati, la stat! Cum a fost posibil asa ceva in Romania

Un milion de euro au fost cheltuiti de la stat pentru 20 de angajati, anul trecut. Cum a fost posibil asa ceva in Romania vrea sa vada si ministrul Economiei, Claudiu Nasui, care a anuntat marti ca va trimite Corpul de Control la una dintre cele mai inutile institutii de stat, care a cheltuit in .

Delia, prima experienta neplacuta in 2021. Mesajul care spune totul, nu credea ca e posibil asa ceva

Dupa Zanzibar, Delia Matache a mers intr-o alta destinatie, dar se pare ca aceasta noua destinatie nu a fost chiar pe placul ei. Astfel ca dupa zilele de relaxare in prima destinatie, aceasta a mers catre o statiune turistica din Mexic, care nu s-a ridicat la asteptarile ei. Delia, prima experienta neplacuta in 2021 Si .

Mare atentie, soferi: asa ceva e absolut necesar in masina. Nu pleca iarna la drum fara aceste lucruri

Ti-ai luat inima-n dinti si ai decis ca trebuie sa pleci in vacanta. Pe langa masca si dezinfectant, sunt mai multe lucruri care nu trebuie sa-ti lipseasca din masina, mai ales.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )