Libnet.ro
UNICEF

19:45

Accident deosebit de grav in Iasi. Doua persoane au murit pe loc, iar alte doua se afla in stare grava. Ce gresela a facut unul dintre soferi

Playtech Playtech,
Accident deosebit de grav in Iasi. Doua persoane au murit pe loc, iar alte doua se afla in stare grava. Ce gresela a facut unul dintre soferi

Un accident teribil a avut loc in urma cu cateva ore, in judetul Iasi, pe DN 28, in dreptul localitatii Strunga. Doi barbati si-au pierdut viata dupa ce unul dintre soferii implicati in accident ar fi facut o depasire neregulamentara, moment in care doua autoturisme s-au ciocnit frontal. Ce au transmis autoritatile Neatentia si nerabdarea . continuă pe Playtech

Accident cu opt victime. Doua persoane au murit pe loc, un copilas este in coma

Un accident rutier soldat cu doi morti si sase raniti s-a produs miercuri la pranz pe DN 1S in judet.

Brasov: Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un accident. Un copil de 3 ani este in coma

Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, pe DN 1S, in judetul Brasov, fiind implicate un autoturism si un microbuz. intre cei sase raniti se afla doi copii, din care unul, in varsta de trei ani, este in coma.

Accident grav pe DN1. Doua persoane au murit si alte trei au fost ranite

Un accident rutier grav a avut loc luni dimineata pe DN1,intre localitatile Avrig si Porumbacu de Jos. Doua persoane au decedat si alte trei au fost ranite dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit.

Accident extrem de grav in Sibiu. Doua persoane si-au pierdut viata, iar alte trei se afla in stare critica

Un accident teribil a avut loc in aceasta dimineata in Sibiu, intre Avrig si Porumbacu de Jos, intre doua autoturisme. Din nefericire, tragedia s-a soldat cu cinci victime, dintre care, doua moarte. Cum s-a produs tragedia Un accident extrem de grav s-a soldat cu moartea a doua persoane, in urma impactului frontal dintre doua autoturisme.

Accident grav in Brasov! Doua persoane au murit si un copil de trei ani este in coma

Un grav accident de circulatie s-a produs miercuri, in Brasov, in urma caruia doua persoane au decedat, iar un copil de trei ani este in coma, anunta ISU Brasov.

BRASOV: Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un accident rutier

Doua persoane au murit si alte sase au fost ranite intr-un accident produs, miercuri, pe DN 1S, in judetul Brasov, fiind implicate un autoturism si un microbuz. intre cei sase raniti se afla doi copii, din care unul, in varsta de trei ani, este in coma,.

Accident grav de circulatie, doua persoane decedate si trei ranite grav

Un accident de circulatie cumplit s-a produs in dimineata zilei de luni pe DN 1, intre localitatile .

Accident grav pe un drum din Olt. Un barbat de 35 ani a murit, alte doua persoane sunt ranite VIDEO

Un grav accident rutier a avut loc pe drumul european E 574, in judetul Olt. Trei autoturisme au fost implicate, in care se aflau opt persoane. Un barbat de 35 ani a decedat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )