Libnet.ro
UNICEF

07:30

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Playtech Playtech,
Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor . continuă pe Playtech

Auchan, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania: cati bani vor primi acestia

Auchan ar pregati, in aceasta perioada, bonusuri uriase pentru angajatii din Romania, chiar in plina pandemie de coronavirus. Auchan e unul dintre cele mai mai lanturi de magazine.

Asociatia FabLab 523;mpreuna cu FormWerk produc viziere gratuite pentru medicii din Romania.

Coronavirus: Arctic doneaza spitalelor din Romania 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Arctic, compania de electrocasnice din Romania, doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat de presa.

Raed Arafat, anunt pentru toti romanii, cu cateva ore inainte de carantina totala

Ministrul de Interne, Marcel Vela, alaturi de secretarii de stat Raed Arafat si Bogdan Despescu vor sustine o declaratie de presa, marti, la ora 22:00, la sediu MAI. Cei trei oficiali vor prezenta noua Ordonanta Militara, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vor fi introduse noi restrictii pentru cetateni. Raed Arafat, anunt pentru .

Florin Citu, anunt pentru toti romanii cu rate la banci. Ce se intampla acum

Ministrul Finantelor a facut un nou anunt care-i vizeaza pe romanii cu rate la banci. Florin Citu a comunicat cand vor fi gata masurile ce vor veni in sprijinul acestora. Florin Citu, anunt pentru romanii cu rate Seful Finantelor a anuntat ca saptamana aceasta vor fi functionale masurile privind ratele la banca, si creditele pentru .

Raiffeisen, veste uriasa pentru mii de romani. Ce clienti sunt vizati de decizie

Decizie foarte importanta luata de Raiffeisen Leasing. Aceasta banca a hotarat sa vina in sprijinul clientilor afectati de pandemia Covid-19 si le ofera acestora posibilitatea de a opta pentru o perioada de gratie de pana la 3 luni pentru plata capitalului. Raiffeisen: clientii sa faca apel la semnatura electronica De asemenea, banca ia in consideratie .

Ce se intampla cu banii pensionarilor din Romania. Ministrul Muncii, anunt de ultima ora

Pandemia de coronavirus a zdruncinat toate domeniile de activitate din temelii. Astfel, atat in mediul privat, cat si la stat, oamenii se gandesc daca vor mai avea locuri de munca, ce se intampla cu salariile, dar si cu pensiile lor. intr-o postare pe facebook, ministrul muncii, Violeta Alexandru a transmis romanilor sa stea linistiti pentru .

Veste proasta pentru soferii carora le expira acum ITP-ul. Ce au decis autoritatile

Romanii au parte de o veste proasta cu privire la ITP. Autoritatile nu le prelungesc valabilitatea, asa cum se intampla la permise si la alte documente. Ce se va intampla cu Inspectia Tehnica Periodica pe timpul starii de urgenta? Veste proasta pentru soferii carora le expira acum ITP-ul Soferii au primit o veste buna cu .

Dacia nu renunta! Cum arata noua Sandero si ce ofera pentru soferii pasionati

Dacia nu renunta la a mai creea noi modele. Asadar le ofera pasionatilor de masini un nou model Sandero. Acesta vine cu surprize mari si o tehnologie mai performanta decat cea precedenta. Dacia nu renunta! Compania ne aduce surprize mari dupa perioada de pandemie. Totodata este binevenita pentru relansarea domeniului economic. Dacia Sandero 2021, vine .

Violeta Alexandru, anunt pentru acesti pensionari. Ce se intampla cu banii lor

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut astazi o conferinta de presa unde a precizat ce se va intaampla in acest context de coronavirus. Declaratiile vin dupa sedinta de guvern din cursul zilei de ieri. Violeta Alexandru, anunt pentru acesti pensionari Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut precizari cu privire la mai multe categorii de persoane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )