Libnet.ro
UNICEF

14:45

Anuntul zilei pentru toti soferii: mare atentie la aceste reguli, te pot costa scump

Playtech Playtech,
Anuntul zilei pentru toti soferii: mare atentie la aceste reguli, te pot costa scump

In sezonul rece, soferii trebuie sa tina cont de cateva sfaturi pentru a nu avea probleme cu masina. insa multi dintre ei, indiferent de experienta, ajung sa faca aceleasi. continuă pe Playtech

Cu cat cresc amenzile de la 1 ianuarie 2021. Vesti proaste pentru toti soferii din Romania!

Actuala situatie politica da peste cap multe lucruri care ar fi trebui reglementate din timp. Efectul instabilitatii guvernamentale se va resimti si asupra amenzilor rutiere. Astfel ca, din ianuarie am putea vedea o crestere semnificativa a acestora. Scumpirea amenzilor rutiere din ianuarie Actuala situatie politica si lipsa unui Guvern va duce la cresterea unor preturi, .

Anuntul zilei de la BRD. Toti clientii din Romania trebuie sa stie asta

Anunturile zilei de la BRD sunt foarte asteptate de catre clientii din toata tara. Banca vine cu doua servicii noi de care vor beneficia toti clientii BRD de azi inainte. Mai exact, cei de.

Se intampla la Lidl: mare atentie la fructe si legume. Magazinul a dezvaluit de unde provin

Cu putin timp inainte de finalul anului, Lidl a venit cu un anunt deosebit pentru toti romanii. E vorba de fructele si legumele din magazine si, de data asta, are si Romania un motiv de.

Kaufland a facut anuntul zilei: ofera 500 de lei clientilor sai. Cum obtii banii

Kaufland a facut anuntul zilei, oferind 500 de lei clientilor sai. Cum pot obtine romanii banii de la supermarket, vedeti in randurile de mai jos. Se dau vouchere de 500 de lei. Ce trebuie sa faci ca sa intri in posesia frumoasei sume ofeita de Kaufland Kaufland a facut anuntul zilei. Ofera cate 500 de .

Kaufland da vestea cea mare pentru toti clientii. 50% reducere in fiecare magazin pana pe 17 decembrie

Suntem in perioada sarbatorilor de iarna, si cum era de asteptat vin si ofertele de sezon. Gigantul Kaufland a demarat rencet in toate magazinele din tara o campanie tematica, de iarna, cu oferte de nerefuzat. Kaufland a pronit oferte de Craciun Perioada sarbatorilor de iarna sunt un prilej pentru romani sa fuga dupa ofertele, care .

Lidl Romania face asta pentru toti clientii. Ce se intampla de luni in magazine

Lidl Romania, unul dintre cei mai importanti retaileri, a anuntat ce se intampla de luni in magazine. Ofertele de neratat sunt valabile de saptamana viitoare pentru toti clientii fideli. Ce se intampla de luni in magazinele Lidl Romania Cu peste 280 de magazine deschise in toata tara, Lidl Romania a anuntat ce se intampla de .

Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii. Se intampla doar astazi in magazinele din Romania

In aceasta dimineata, Kaufland a facut un anunt pe pagina de Facebook, si anume, este vorba despre o noua promotie pe care au introdus-o in magazin. Kaufland, anunt de ultima ora pentru toti clientii Kaufland a venit iar in intampinarea clientilor lor cu o oferta de nerefuzat. Astazi si numai astazi, clientii magazinului vor avea .

Anuntul dezastruos pentru cei cu masini pe benzina si motorina. S-a aflat chiar acum

Dupa aproape noua luni de preturi mici, pe piata petroliera se intampla lucruri. Soferii de masini pe benzina si motorina trebuie sa afle urgent, ca sa fie pregatiti de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )