Libnet.ro
UNICEF

14:01

Aroganta, pe bani publici: ce cursuri au facut angajati Consiliului Judetean Arges, la hoteluri de lux

Playtech Playtech,
Aroganta, pe bani publici: ce cursuri au facut angajati Consiliului Judetean Arges, la hoteluri de lux

Angajatii Consiliului Judetean Arges au facut o serie de concedii in aceasta vara pe bani pe publici, de la soferii institutiei pana la consilieri. Care este justificarea legala pentru aceste activitati? Daca ai nevoie de o vacanta alaturi de partenerul de viata sau de un copil, este suficient sa te angajezi la Consiliul Judetean Arges. continuă pe Playtech

EXCLUSIV Consilierii opozitiei i-au STRICAT vacanta presedintelui CJ Iasi, dupa ce i-au BLOCAT o deplasare la Berlin: Sunt niste actiuni care mascheaza excursii pe BANI PUBLICI!

Moment peniblin sedinta de Consiliu Judetean Iasi dupa ce Presedintelui Maricel Popa nu i s-a aprobat o deplasare la Berlin care ar fi trebuit sa aiba loc in toamna. Excursia trebuia platita din bani.

Stirile ProTV: Viata buna pe bani publici. Angajatii CJ Arges merg la cursuri in statiuni de lux si se amuza de situatie

Situatie uluitoare la Consiliul Judetean Arges. Aproape toti angajatii institutiei sunt trimisi cate o saptamana la cursuri de perfectionare, in statiuni precum: Mamaia, Eforie, Baile Felix sau Poiana Brasov.

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )