Libnet.ro
UNICEF

20:17

Avertisment pentru soferi: seara in care politia vaneaza vitezomani

Playtech Playtech,
Avertisment pentru soferi: seara in care politia vaneaza vitezomani

De la miezul noptii, politistii rutieri din toata Uniunea Europeana desfasoara o actiune simultana de vanatoare a soferilor vitezomani. Chiar din aceasta noapte, politistii rutieri din toate statele Uniunii Europene vor fi cu ochii-n patru, dupa toti soferii care depasesc limita legala de viteza, anunta Politia Romana. Actiunea simultana a politistilor rutieri din Uniunea Europeana [] . continuă pe Playtech

BREXIT. Avertisment pentru Regatul Unit. Seful Comisiei Europene: Rabdarea se epuizeaza!

Seful Comisiei Europene a transmis un avertisment pentru Regatul Unit. Dupa ultimul esec al acordului Brexit in Parlamentul Britanic, Jean-Claude Juncker a subliniat ca rabdarea Uniunii Europene in privinta.

Ioan Mircea Pascu, avertisment pentru colegii din PSD

Europarlamentarul Ioan Mircea Pascu lanseaza un nou atac, dupa ce a fost lasat in afara listei de europarlamentare. Pascu le transmite candidatilor la europarlamentare ai PSD sa nu se bata foarte tare pentru.

Tratamentul minune pentru fata pe care Vica Blochina il face in pauza de pranz

Pentru ca are zilnic un program extrem de aglomerat, dar este, in acelasi timp, preocupata de aspectul ei fizic, Vica Blochina a gasit cea mai rapida si eficienta solutie pentru a-si intinde, ridica si intineri pielea fetei fara sa apeleze la operatii. Odata la cateva luni, Vica isi revitalizeaza tenul apeland la medicul sau estetician, Iancu Morad, care ii face un tratament ce dureaza doar 20 minute.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )